Outlast 2 resmen duyuruldu!

Outlast 2 resmen duyuruldu!

Bu gün Outlast 2'nin çıkabileceğini sizlere duyurmuştuk, an itibariyle Outlast 2'nin çıkacağı kesinleşti ve birde tanıtım videosu yayınlandı.

Bu sabah "Gün içinde Outlast 2 duyurulabilir!" başlıklı haberimizde Outlast'ın devam oyunu Outlast 2'nin Red Barrels Games tarafından duyurulabileceğini belirtmiştik. Yaşanan yeni gelişmelerin ardından oyunun çıkış tarihi ile birlikte hangi platformlara da çıkacağı kesinleşti. Yani Outlast 2 resmen duyuruldu!

Yapımcı firma şu şekilde bir duyuruda bulundu;

"Outlast 2 oyunculara acı çektirecek. Hiç bir çatışma siyah veya beyaz değildir. Toz bulutu dindiği zaman kazananlar kimin haklı kimin haksız olduğuna karar verecek. Kimin iyi yada kimin kötü olduğuna. İnsan doğası bizi şiddet ve fesatlığın sınırlarına iter, işte o zaman cennetin ilahi ilhamını haklı çıkarırız. Umutsuzluk ve körü körüne inançtan Korku doğar. Outlast 2 inancınızı sınayacak ve aklınızı yitirmenin en akıllıca şey olacağı bir mekana sürükleyecek. Sizin için pek çok sürprizimiz var ve şu anda söylemek için sabırsızlandığımız yöntemlerle Outlast 2 oyuncularına acı çektireceğiz."

Outlast 2, PC, Xbox One ve Playstation 4 için önümüzdeki yılın Sonbaharında çıkış yapacak. İşte oyunun ilk resmi tanıtım videosu;