Outlast 2'den yeni bilgiler geldi

Outlast 2'den yeni bilgiler geldi

Outlast severlerin yakından takip ettiği Outlast 2 ile ilgili ilk görselin yanı sıra çıkış tarihi ve serinin yeni oyununun nerede geçmeyeceğine ortaya çıktı.

Özellikle korku oyunu severler tarafından oldukça beğenilen Outlast'ın devam oyunu Outlast 2 ile ilgili son zamanlarda önemli gelişmeler yaşanıyor. Her oyunda olduğu gibi Outlast 2 içinde en çok merak edilen konu oyunun ne zaman çıkış yapacağı.

Outlast 2 çıkış tarihi ile ilgili bil detaylar belli oldu

Geçtiğimiz günlerde oyunu çıkış tarihi hakkında dedikodular başlamıştı. Bu dedikodulara göre Outlast 2 son bahar aylarında çıkış yapacaktı. Tartışılan konuya son noktayı oyunun yapımcısı The Red Barrels Games koydu ve oyunun çıkacağı mevsimi onayladı. Yani serinin yeni oyununa Sonbahar ayları içerisinde kavuşacağız. Ancak hangi ay ve hangi gün olacağı ile ilgili bir açıklama henüz yok.

Outlast 2'nin ilk görseli ortaya çıktı

Bu güne kadar elimizde sadece oyuna ait bir duyuru videosu vardı, ancak yeni oyunu anlayabilmemiz için bir ekran görüntüsü paylaşıldı. Ekran görüntüsünü incelediğimizde dikenli teller ile sarılmış elinde el yapımı bir kazma ile barakanın önünde oturmakta olan birine doğru giden karakter görünüyor.

Ayrıca ortamdan ip uçlarını incelediğimizde ilerler de ikinci bir evin olduğu zar zor görünüyor ve solda yer altına doğru inan bir su borusu görünüyor. Ayrıca yerlerin yer yer taşlı olması ve tahta parçalarının olması da bölgenin deniz yada göl kenarında da olma ihtimalini güçlendiriyor. Zira görselin görselin sağında kalan bitkiler göl kenarında yetişiyor.

Görselde de görüldüğü gibi karakterlerden bir tanesi kadın. Bu konuda da internette yayılan söylentiler doğru çıkıyor gibi. Zira internette bir çok kişi tarafından Outlast 2'nın ana karakterlerinden birinin kadın olacağı söylenmişti.

outlast 2-ilk-görüntü

Ayrıca Red Barrels'ın başkanı Philippe Morin yaptığı açıklama ile ilerde oyunla ilgili olarak yayınlanacak materyaller hakkında konuştu. Morin yaptığı açıklamada "neyi ne zaman yayınlayacağımız tüm kontrolü elimizde. İlk Outlast'te paramız bitmeden oyunu yayınlamak için acelci davranmıştık. İlk oyunu 3,5 milyondan fazla oyuncu oynuyor. Artık istediğimiz doğrultusunda karar verebilecek durumdayız." şeklinde konuştu.

Outlast 2 akıl hastanesinde geçmeyecek

Ayrıca gelen yeni bilgiler arasında oyunun nerede geçmeyeceği de yer alıyor. Henüz oyunun nerede geçeceği ile ilgili net bir açıklama yapılmamış olsa da geliştirici firma The Red Barrels'ın Twitter üzerinden yatığı duyuruda, Outlast 2'nin akıl hastanesinde geçmeyeceğini söyledi. Paylaşılan görsele bakılırsa yeni oyun çayır çimenin bol olduğu yerlerde yerlerde gibi görünüyor. Geliştirici ekip ise durumu attığı tweet'de "Bu sefer akıl hastanesi yok. Yeni bir mekana geçiyoruz." şeklinde özetledi.