Orcs Must Die! Unchained’in kahraman takımını genişletiyor

Orcs Must Die! Unchained’in kahraman takımını genişletiyor

1.2 güncellemesi oyuna yeni bir yakın savaş savaşçısı dahil ederek zanaat sistemini kolaylaştırıyor ve "hayatta kal" modunu yeniden düzenliyor.

Yayıncı Gameforge ve Geliştirici Robot Entertainment en son Orcs Must Die! Unchained düzenlemesiyle güçlü Bloodspike'yi en güzel Ork kellesini avlamaya gönderiyor. Dost düşman ayırt etmediğini pasif yeteneği gösteriyor: Bloodspike'nin kana susamışlığı yeteneklerinin çevredeki dost Cellat'lara da hasar vermesine yol açıyor. Bunlar can verirken geriye Bloodspike'nin hayat puanlarını artıran lezzetli bir yiyecek bırakıyor. İkinci yeteneği "kan banyosu" da adı gibi: İster dost ister düşman olsun Bloodspike vurduğu her Cellat ile hasar gücünü %8 artıran bir buff alıyor.

[baslik]Tanıtım Bloodspike'nin yıkıcı savaş stilini gösteriyor;[/baslik]

[baslik]Oyunun meta mekanizmasında çok sayıda değişiklik[/baslik]

Orcs Must Die! Unchained'in açık betası tam gaz devam ediyor ve geliştiriciler oyuncuların yapıcı eleştirilerine kulak verip çalışmalarında göz önünde bulunduruyor. Böylece mevcut zanaat malzemelerinin sayısı azaltıldı ve çeşitli nesnelerin üretilmesini sağlayan tarifler kolaylaştırıldı. Sevilen ham maddelerin peşindeki oyuncular artık çok daha isabetli hareket edebiliyor: Her oyun turundan önce tur sonunda hangi zanaat malzemesini ödül olarak alabileceklerini kendileri seçiyor.

Ayrıca bunun dışında "hayatta kal" modunun güç dengeleri ayarlandı ve beş kişiden az grupların verdikleri hasar oldukça yükseltildi.

[baslik]1.2 güncellemesi hakkındaki en önemli bilgiler;[/baslik]

  • Yeni Kahraman: Bloodspike
  • Daha kolay bir zanaat sistemi
  • Oyunun meta mekanizmasında çok sayıda değişiklik
  • "Hayatta kal" modunda düzenlemeler

-Basın bülteni