Orcs Must Die! Unchained açık beta aşamasında

Orcs Must Die! Unchained açık beta aşamasında

Gameforge ve geliştirici Robot Entertainment, başarılı aksiyon-kule savunması serisi Orcs Must Die! ile son düzlüğe girdi: Ortak proje Orcs Must Die! Unchained açık beta aşamasına geçti! Böylece şu andan itibaren herkes, erişim kısıtlaması olmadan oyuna katılabiliyor. hayatta kalma modunda arkadaşlarıyla güçlerini birleştirebilecek ya da “Fetih” modunda arkadaşlarıyla karşılaşabilecek, tuzaklar kuracak, silahlar kullanacak ve bunu yaparken – serinin tarzına uygun olarak – sayısız Ork’u öbür dünyaya gönderebilecek.

Orcs Must Die! Unchained’in açık betasının başlangıcı için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz görebilirsiniz.

Kendini Kanıtlamış Oynanabilirlik Yeni Fikirlerle Buluşuyor

Gameforge ve Robot Entertainment, Orcs Must Die! Unchained’in kapalı beta dönemini, oyunu bambaşka bir yöne götürmek için kullandı: Oyunu başta MOBA unsurları içeren PvP oyunu olarak tasarlayan geliştiriciler, topluluğun geri bildirimini dikkate aldı ve oyunu ve dolayısıyla kendinden öncekilerin tanınmış kule savunma oyun türünü kapsamlı bir PvE moduyla genişletti.

Orcs Must Die! Unchained’de en fazla 5 oyunculu bir grupla, rakip Cellatların, kahramanların riftine giden yolu açmalarını engellemek gerekiyor. Bunun için seriye özgü, her türlü tuzak ve silah kullanılabiliyor. Ayrıca toplam 12 kahramanın her biri, diğer oyuncuların yetenekleriyle stratejik açıdan anlamlı bir şekilde bir araya getirilebilen özel yeteneklere sahip. Klasik “Orcs Must Die!” oyun tarzı, Crafting moduyla geliştiriliyor: Hem bir PvE karşılaşması sırasında toplanabilen, hem de tamamlanan PvP oyunları karşılığında verilen zanaat malzemeleri toplanarak, iksirler gibi tüketilebilen eşyalardan yeni tuzaklara, yeni kahramanlara kadar neredeyse oyundaki bütün nesneler üretilebiliyor.

Herkese Hitap Ediyor: PvE ve PvP Modlarında Bolca Çeşitlilik

Düzgün PvP düellolarını sevenler iki savaş meydanında kurtlarını döküyor, işbirliği modunda açık betanın başlangıcında şimdilik 8 harita kullanılabiliyor. Bunların arasında görünüş, zorluk derecesi ve karşılaşılan Cellatlar bakımından büyük farklılıklar bulunuyor. Kısa süre önce eklenen “Shark Island” ve “Frostbite” haritaları da bu konuda istisna değil: İlki parlak güneş ışığı, sudaki açgözlü köpekbalıkları ve karadaki pervasız korsan Cellatlar sayesinde bir Karayip atmosferi yaratırken, “Frostbite” adının hakkını veriyor ve oyuncuyu buz gibi bir kale senaryosuna sürüklüyor.

Orcs Must Die! Unchained açık beta aşamasında bile Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Lehçe ve Türkçe metinlere ve ses kaydına sahip; oyun seçime bağlı olarak doğrudan omd.gameforge.com ya da Steam üzerinden indirilebiliyor. Hızlı karar verenlere özel bir güzellik: Açık betanın her katılımcısına, 29 Mart ve 13 Nisan 2016 arasında, saat 12:00’da (Orta Avrupa Saati), yalnızca bu iki haftalık açık test aşamasında edinilebilen, özel kahraman dış görünümü “Kundakçı” ve “Smolder” verilecek.

Açık betada bizi bekleyenler

  • Oyuna omd.gameforge.com ve Steam üzerinden serbest erişim
  • PvE modu “Hayatta Kalmak’ta” 8, PvP bölümü “Fetih’te” 2 harita
  • 12 farklı kahraman
  • Üretilebilen ve geliştirilebilen tuzaklar ve eşyalar
  • Ork, Ork ve daha çok Ork!
  • 7 dilde arayüz, altyazı ve seslendirme desteği (türkçe alt yazı, arayüz ve seslendirme dahil)