Ooblets'in Yeni Trailer'i, E3 2017'de Yayınlandı!

Ooblets'in Yeni Trailer'i, E3 2017'de Yayınlandı!

PC Gaming Show, bugün düzenlenen E3 2017 sunumunda Ooblets’in yeni trailer’ini yayınladı. Rebecca Cordingley, Perplamps tarafından geliştirilen ve Double Fine tarafından yayınlanacak olan çocuk dostu oyunun, Xbox One ve PC için piyasaya sürülme tarihi ve fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.

Trailer’de oyunun RPG bileşenleri göze çarpıyor. Oyunda kaydettiğiniz ilerleme boyunca kedi büyüklüğünde tuhaf ve tatlı yaratıkları toplayacaksınız. Bu sevimli yaratıklar, kendilerine has özelliklere sahip olacaklar ve kendi türündeki diğer yaratıklarla savaşabilecekler. Bu sevimli yaratıklardan oluşan kendi takımınızı da kurmanız pek mümkün. (Videoda bu yaratıklardan oluşan yarım düzinelik bir topluluğun, yanınızda zıplayıp durduğu bir yer mevcut.)

Özelleştirmelerin, önizlemede önemli bir yere sahip olduğu göze çarpıyor. Genç karakterinizin saçını, kıyafetlerini ve aksesuarlarınızı, oyunun eşsiz pastel renkleriyle özelleştirebilirsiniz. Ayrıca kahramanımızın odasını ve eşyalarını da istediğiniz gibi özelleştirebileceksiniz.

Oyunun E3 2017 trailer’ini aşağıdan izleyebilirsiniz.

[embed]