Ödüllü PES 2016 turnuvası başlıyor

Ödüllü PES 2016 turnuvası başlıyor

Konami PES 2013 başarısının ardından PES 2014 ve PES 2015 ile istediği ivmeyi yakalayamamış ve FIFA'nın gerisinde kalmıştı. Şimdi ise yılın beklenen oyunları arasında olan PES 2016'yı tüm platformlara sunmuştu. Şimdi ise sonunda büyük bir ödül olan PES 2016 turnuvasının duyurusunu gerçekleştirdi. Oyun dünyasında FIFA ile beraber büyük bir rekabet içerisinde olan Konami yeni özellik ve oyunları ile beraber eski satış rakamlarını yakalamaya çalışıyor.

FIFA cephesinde birçok ödüllü etkinlik ve turnuvalar yapılsa da aynı şey Konami cephesi için söylenemez. Nadiren etkinlik ve turnuvalar düzenleyen Konami, geçtiğimiz gün içerisinde PES 2016 turnuvasının yapılacağını duyurdu. Playstation Plus üyeliği olan tüm kullanıcılar bu turnuvalara katılabilecek ve büyük ödül için yarışabilecekler. Büyük ödül ise 2015-2016 sezonu Şampiyonlar Ligi Finali'ni özel bir koltukta izleyebilecek.

ödüllü pes 2016 turnuvası

Turnuva kayıt işlemlerinin ardından dört adet ön eleme oynayacaksınız. Turnuvanın final müsabakaları ise İtalya'nın bilinen stadlarından biri olan San Siro'da gerçekleşecek. Birinci olamayıp dereceye giren diğer oyuncular ise 500 dolar gibi nakit bir ücret ile ödüllendirilecek. 28 Mayıs tarihinde finallerin başlayacağını hatırlatalım.