No Man's Sky'ın Yeni Güncellemesi Duyuruldu

No Man's Sky'ın Yeni Güncellemesi Duyuruldu

Yapım aşamasında olduğu süreçte oyun dünyasında oldukça heyecana ve bekleyişe sebep olan ve geçtiğimiz Ağustos ayında çıkışını gerçekleştiren, oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmasına rağmen bir o kadarda iade yaşayan No Man's Sky'ın yapımcısı Sean Murray, uzun süreli suskunluğunun ardından sonunda yeni açıklamalarda bulundu.

Oyunseverlerin büyük bir heyecanla beklediği ve bilim-kurgu oyunları içerisinde yepyeni bir dönem başlatacağına inanılan No Man's Sky, piyasaya çıkışının ardından bütün beklentilerin altında kalmış ve tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Hatta bunun üzerine oyunun yapımcısı Hello Games'in resmi Twitter hesabı üzerinden "No Man's Sky bir hataydı" yazısını içeren bir Tweet atılmış, bir süre sonra da kaldırılmıştı. No Man's Sky'ın piyasaya sürülmesinin ardından hiçbir eleştiriye cevap vermeyen, yaşanılan durumlara yanıtsız kalan, açıklama yapmayan Hello Games'in kurucusu Sean Murray ise bugün suskunluğuna son verdi ve önemli yeni açıklamalarda bulundu.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Sony'den Shawn Layden, geliştirici ekip Hello Games'in oyunu daha iyi duruma getirmek için çalıştığını belirtmişti. Buna rağmen herhangi bir güncelleme ile ilgili en ufak bir bilgi dahi vermeyen geliştirici ekibe eleştiriler yağmaktaydı. Bugün ise Sean Murray bu eleştirilere bir son verdi ve oyuna yeni bir güncelleme geleceğini duyurdu. Önümüzdeki günlerde gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte oyuna üs kurma özelliğinin ekleneceğini belirtti. Üs kurma özelliğinin, gelecek olan güncellemenin sadece en ufak parçası olduğuna değinen Sean Murray, küçük bir ekibin tüm enerjisi ile oyunu daha iyi hale getirmek için çalıştığını vurguladı.

Güncellemenin çıkış tarihi konusuna ise tekrar değinelim. Sean Murray'ın açıklamasında olduğu gibi güncellemenin önümüzdeki günlerde çıkışını gerçekleştirmesi bekleniliyor. Bunun dışında resmi bir açıklama ise yapılmadı. Sizce No Man's Sky, yeni güncellemesi ile birlikte bir nebze de olsa oyuncuları sevindirebilecek mi?