Netflix dizisi Lucifer için 5. sezonun devam çekimleri 24 Eylül'de başlıyor

Netflix dizisi Lucifer için 5. sezonun devam çekimleri 24 Eylül'de başlıyor

Popüler ücretli online dizi-film izleme platformu olan Netflix; 5 Eylül 2020 tarihinde Lucifer dizisinin 5. sezonunun ilk serisini abonelerinin beğenisine sunmuş, ikinci serinin ise kısa süre sonra yayınlanacağını duyurmuştu. Dizinin akıbeti ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkarken bu ayın sonlarında yeni bölümlerin çekimlerine başlanacağı bildirildi.

COVID-19 pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıl Mart ayı başında bölüm çekimlerini durdurmak zorunda kalan Lucifer, 5. sezon için Eylül ayına kadar meraklılarını bekletmek zorunda kalmıştı. Ancak korona virüs etkilerinin yanında tüm dünyanın yeni normallere alışma sürecinde Lucifer dizisinin de çekimleri yavaş yavaş başladı ve Eylül ayının sonlarında Lucifer 5. sezonun devam çekimleri başlayacak ve kısa süre içerisinde sezon finali yapılacak gibi görünüyor. Lucifer dizisinde izleyiciler Lucifer 6. sezon için çok fazla beklemeyecek. Zira dizinin yapımcılarının 5. sezonun devam serilerinin ardından ara vermeden 6. sezon çekimlerine de başlayacağı bildirildi.

Lucifer 5. Sezon Devam Bölümleri Ne Zaman Netflix'te Yayınlanacak?

Lucifer dizisinin 5. sezonunun devam bölümlerinin Netflix platformunda ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz resmi bilgi bulunmamasına rağmen bu konuda Bozuktus.com ailesi olarak bazı fikirlerimiz var. Zira Tom Ellis (Lucifer karakterinin oyuncusu) daha önce yaptığı bir röportajında Lucifer dizisinin 5. sezon ikinci serisinin final yapması için 5 veya 6 güne ihtiyaç olduğunu söylemişti. Haliyle bu sürecin sonrasında sürecin çok uzun olmayacağı düşünülüyor.

Lucifer 6. sezon ne zaman çıkacak

24 Eylül 2020 tarihinde Lucifer dizisinin 5. sezon ikinci serisinin çekimlerine başlanacak. Bunun yanında Tom Ellis'e göre en geç Noel zamanı veya önümüzdeki yıl başında dizinin devam bölümlerinin yayınlanacağı sinyallerini verdi.

Lucifer dizisinin 6.sezonu ne zaman çıkacak? Lucifer dizisi için yeni bir aksilik yaşanmazsa 5. sezonunun devam bölümlerinin Ocak 2021'de yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat özellikle ABD'nin Los Angeles kentinin korona virüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden birisi olduğu düşünüldüğünde bu tarihte bir gecikme de yaşanabilir.

Lucifer Yeni Bölümleri Ne Zaman Çıkacak?

Lucifer dizisinin yeni sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak? Netflix'te Lucifer dizisinin yeni bölümleri Ocak 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Lucifer Dizisi Covid-19 Salgınına Yer Verecek Mi?

Lucifer yeni bölümleri ne zaman

Tom Ellis'e göre Lucifer dizisinin arkasındaki ekibin COVID kapsamında bazı uygulamaları da beraberinde yürütmesi gerektiği düşünülüyor. Ayrıca diziyi üretirken kendilerini de güvende tutmanın yollarını ve önlemini de almaları gerektiğinin altını çizen Ellis, film setlerinin genel olarak insan topluluklarının çok küçük alanlarda sürekli olarak ayarlamalar yaptığı bir alan olarak gördüğünü söyledi.

Ayrıca Lucifer dizisinin yeni bölümlerinde pandemi konusuna da atıfta bulunulabileceği düşünülüyor. Ancak bu şimdilik biraz muamma. Zira Lucifer için önceden planlanmış olan kurgunun çok fazla dışına çıkılması istenmiyor.