Need for Speed Payback'tan İlk Detaylar

Need for Speed Payback'tan İlk Detaylar

Ghost Games, bugün Need for Speed Payback'ı duyurdu. Dünyanın en çok satan aksiyon yarış oyunlarından olan Need for Speed, 10 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek. Ghost Games, bu duyuruyu kutlamak için oyunun birkaç ekran görüntüsünü ve ilk trailer'ini yayınladı.

Basın açıklamasına göre oyun, soygun görevleri, destansı polis kovalamacaları, araba savaşları ve yoğun maceralarla dolu olacak.

Yapımcı Marcus Nilsson şu şekilde konuştu:

"Need for Speed, bu yıl oyuncuların yarış oyunlarından beklentisini fazlasıyla karşılayacak. Hayranlarımızın oyun hakkında sevdikleri 'Arabalarda modifiye, etkileyici bir araba listesi, etkileyici açık dünya yarışları' gibi özellikler ile yeni bir gişe rekoru kırmayı amaçlıyoruz. Hikaye modunda, farklı karakterler ile çeşitli görevlere gidebileceksiniz."

Fortune Vadisi'nin yeraltı dünyasında oyuncular, şehrin kumarhanelerini, suçlularını ve polislerini yöneten hain bir kartel olan The House'ye karşı bir intikam arayışıyla yeniden bir araya gelen üç farklı karakter olarak oynayacak.

Serilerin en iyi modifiye özelliğine sahip olan bu oyunda, oyuncular, saatlerini güzel bir araba bulmak ve onu modifiye etmek için harcayabilirler. Daha sonra arabalarının performanslarını son sınırına kadar yükseltebilir ve yarışlarda bahis oynayabilirler. Tabi kaybetme riski de var!

Oyun, PS4, Xbox One ve PC platformu için 10 Kasım 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

[gallery columns="2" size="medium" ids="24032,24031"]