Need for Speed'in PC çıkış tarihi belli oldu

Need for Speed'in PC çıkış tarihi belli oldu

Konsollardan sonra geliştirilen grafikleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Need for Speed serisinin yeni oyunu için çıkış tarihi netlik kazandı.

Geçtiğimiz yılın kasım ayın içerisinde ilk olarak Playstaton 4, hemen ardından da Xbox One için çıkışını geçekleştiren Need for Speed'in PC içinde çıkış yapacağı biliniyordu, ancak Need for Speed'in ne zaman PC için çıkış yapacağı kesinlik kazanmamıştı. Oyunun yayımcısı olan EA Games'den gelen yeni haberler neticesinde Need for Speed'in PC çıkış tariki belli oldu.

Oyunun geliştiricisi Ghost Games daha önce PC sürümü ile birlikte bir çok ücretsiz içeriği de oyunculara sunacaklarını belirtmişti. Oyunun PC çıkış tarihinin belli olmasıyla yeni detaylarda gün yüzüne çıktı. Need for Speed'in PC sürümünde  direksiyon ve kontrolcü desteği bulunacak(Logitech, Thrustmaster ve Fanatec..vb). Ayrıca manuel vites seçeneği de oyuna dahil ediliyor. PlayStation 4 ve Xbox One için gelecek olan bir güncelleme ile manuel vites konsol oyuncularına da sunulacak.

15 Mart tarihinde PC için çıkış yapacak olan Need for Speed 4K/60FPS olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Henüz oyunu ön sipariş ile almadıysanız Deluxe Edition paketini satın alarak BMW M3 E46 sahibi olabilirsiniz.

[baslik]Need for Speed - PC duyuru videosu[/baslik]