Need for Speed'den bomba gibi bir oynanış videosu daha geldi

Need for Speed'den bomba gibi bir oynanış videosu daha geldi

Yeni yayınlanan oynanış videosu sayesinde oyun hakkında daha çok detay da gün yüzüne çıkmış oldu, grafikler harika görünüyor.

Yeni Need for Speed oyununun çıkmasına iki ay kadar bir süre kaldı ve artık hemen hemen her şeyin yerli yerinde olduğunu düşünüyoruz, yeni yayınlanan oynanış videosu oyunun çıkışından sonra bizleri nasıl bir atmosferin beklediği sorusuna da cevap veriyor.

EA Games ile birlikte Ghost Games'in yayınladığı Need for Speed videosu ile birlikte oyun içerisinde bir çok detayı da izleme fırsatımız oluyor, modifikasyonlar ve oynanış görüntülerinin bol olduğu video bizlere bu oyun olmuş dedirten cinsten. oyunda bulunan bir çok oynanış tipi ile ilgilide bilginin bulunduğu video bizlere Speed, Crew, Style, Build ve Outlaw ile ilgili yeni bilgilerde sunuyor.

Videodan da anlaşılacağı üzere hemen hemen Underground 2 havasında bir atmosferin olacağını da düşündüğümüzü belirtelim, ayrıca yazının başında iki ay sonra diye belirttik ancak net çıkış tarihini merak edenler olacaktır, Need for Speed 03 Kasım 2015 tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Need for Speed ile ilgili daha fazlasını öğrenmek için buradan site içi aramayı kullanabilirsiniz.