Mount & Blade: Warband'a Yeni Güncelleme ile Birlikte İstila Modu Eklendi

Mount & Blade: Warband'a Yeni Güncelleme ile Birlikte İstila Modu Eklendi

Türk firma TaleWorlds'ün geliştirip, piyasaya sürdüğü Mount & Blade Warband'a gün içerisinde yeni bir güncelleme geldi. Bu güncelleme oyuna İstila modunu ekliyor.

Çıkışının üzerinden 6 yıl geçti, geliştirici ekip yeni bir oyun üzerinde çalışıyor fakat Mount & Blade Warband'a destek kesilmiyor. Gün içerisinde yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte oyuna İstila modu eklendi. Oyuna eklenen bu yeni İstila modu sayesinde arkadaşlarınızla Online bir şekilde aynı oyuna bağlanıp, dalga dalga gelen düşmanlarla savaşabileceksiniz. Ayrıca bu modda, oyunun tek kişilik modunda bulunan bazı tanıdık karakterlerde karşınıza çıkabilecek. Bu karakterlerden istediklerinizi seçip, yanınızda silah arkadaşı olarak bulundurabilecek, uygun sınıflara yerleştirebileceksiniz. Dalga dalga gelen düşmanları öldürdüğünüzde canınızı yükseltecek zırh, kalkan gibi farklı özelliklere sahip olan rastgele birtakım eşyalar düşecek. Bütün dalgaları tamamladığınızda ise lordlar ve krallar ile karşılaşacaksınız.

Halen daha Mount & Blade: Bannerlord'u geliştirmekle uğraşan TaleWorlds, görünen o ki Warband için desteğini de bir süre daha çekmeyecek. Bu yeni güncellemeyi PC platformu için Steam üzerinden, PS4 için ise cihazınız üzerinden otomatik olarak edinebilirsiniz.

invasion