Mount & Blade ll: Bannerlord İçin Güncel Hileler

Mount & Blade ll: Bannerlord İçin Güncel Hileler

Mount & Blade ll: Bannerlord içerisinde etkinleştirilebilen hileler mevcut. Bu hileleri bir mod sayesinde açılabilen geliştirici konsolu sayesinde hileleri kullanabilirsiniz. Hile kullanan oyuncular pek sevilmese de yaygın bir kitlenin hile kullandığını söylesek haksız sayılmayız. Mount & Blade serisi için eski oyunlarında aynı şekilde hile yapabilmesi mümkün haldeydi. Oyunda hileyi kullanmak için gerekli ayarları oyunun kendi içerisindeki başlatıcısı sayesinde yapabilmek mümkün. Hilenin aktif olması için TaleWorlds tarafından ayarlanmış kısayollara basmanız kadar kolay. Aynı durum Mount & Blade ll: Bannerlord içinde geçerli. Aralarındaki fark ise şu anki sürümde oyunun başlatıcısından tüm ayarları yapabiliyor olması. Bannerlord da hileyi aktif etmek için belgelere girip Bannerlord’u bulup oradan “Config” dosyasını düzenlemek yetiyor.

Hileyi Nasıl Etkinleştiririm?

Öncelikle bilgisayarınızdan oyunun belgeler klasörünü açın. Ardından Mount & Blade ll Bannerlord klasörünü bulun ve açın. Daha sonra klasördeki, “Config” klasörünün içerisinde bulunan “engine_configs.txt” dosyasını “Not Defteri” seçerek açın. Şimdi yapmanız gereken tek şey “cheat_mode = 0” olan kısmı “cheat_mode = 1” olarak düzenleyin ve işte hilenizi aktif etmek için gereken her şey hazır. Oyunun içerisinde yapmanız gereken kısayolları ezberlemek olacaktır. Mount & Blade için hilelerin listesini ezberlemek oyun severler için fazla zaman almayacaktır.

Mount &Blade ll: Bannerlord Hileleri

CTRL + SHİFT + F3: Sürdüğünüz atın bayılmasını sağlar.

CTRL + F2: Kendi ordunuzdan bir askerin bayılmasını sağlar.

CTRL + F3: Kendinizi bayıltmanızı sağlar.

CTRL + ALT + F4: Rakip ordunun tümünün bayılmasını sağlar.

CTRL + F4: Rakibinizin bir askerinin bayılmasını sağlar.

CTRL + SHİFT + H: Sürdüğünüz atın canını doldurmanızı sağlar.

CTRL + H: Kendi canınızı doldurmanızı sağlar.

CTRL + MOUSE SOL TUŞ: Haritanın isteğiniz bir yerine ışınlanmanızı sağlar.

Mount & Blade ll: Bannerlord için para hilesi yapmak isteyenler “Developer Console” isimli mod indirmeleri gerekiyor. Bu mod sayesinde oyunda paranızı isteğiniz kadar artırabilirsiniz.

Peki Geliştirici Konsol Nasıl Açılır?

Config dosyanız üzerinden hileyi etkinleştirin ve modu yükleyin. Ardından Bannerlord başlatıcısı üzerinden de etkinleştirme işlemi yapıp kayıtlı oyuna giriş yapın. CTRL + ~ kısayolunu yapın. Bu kısayolu yapmak için CTRL + ESC yapabilirsiniz ve işte bu kadar kolay.