Mount & Blade II: Bannerlord Steam'de Yerini Aldı

Mount & Blade II: Bannerlord Steam'de Yerini Aldı

TaleWorlds Entertainment'in geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Mount & Blade II: Bannerlord bugün itibari ile Steam'de yerini aldı ve yapımın sistem gereksinimleri de oyunculara sunuldu.

Mount & Blade ve Mount & Blade: Warband gibi başarılı işlere imza atan firma TaleWorlds Entertainment, serinin yeni oyunu Bannerlord için gelişim sürecine aralıksız devam ediyor. Bir süredir yeni bilgi veya videolardan uzak kaldığımız yapımdan bugün yeni bir gelişme yaşandı. TaleWorlds Entertainment'den Ali Erkin, şahsi Twitter hesabı üzerinden Mount & Blade II: Bannerlord'un Steam sayfasının artık ulaşılabilir olduğunu açıkladı. Yapımın Steam sayfasının açıklanmasıyla birlikte sistem gereksinimleri de gün yüzüne çıktı. Ali Erkin'in Twitter hesabı üzerinden duyuruyu gerçekleştirdiği Tweet'ine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord'un Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Sadece Türkiye'de değil, bütün Dünya'da merakla beklenen bir yapım haline gelen Mount & Blade II: Bannerlord'dan biraz bahsedecek olursak; Bannerlord, Warband'ın geçtiği dönemden tam 200 yıl öncesini konu alacak. Oyunda toplam seçebileceğimiz 6 adet taraf bulunacak. Bunlar Vlandialılar, Sturgialılar, Aserailer, Khuzaitler, Battanianlar ve The Empire. Her bir tarafın kendine has özellikleri, yaşam biçimleri, savaş stratejileri ve daha bir çok farklılıkları bulunacak. Bannerlord aynı Warband'da olduğu gibi tamamen Sandbox yapısına uygun bir şekilde ilerleyecek. Yine aynı Warband ve önceki Mount & Blade oyunundaki gibi hiçbir şeye bağlı kalmadan, kendi tarzımızı benimseyerek oynayabileceğimiz bir yapım olarak karşımıza çıkacak.

Bannerlord'un ulaşılabilir hale gelen Steam sayfasındaki içeriklerden biraz bahsedecek olursak ilk olarak dil seçenekleri gözümüze çarpıyor. Oyunun dil seçeneklerinde şimdilik sadece İngilizce görünüyor. Umuyoruz ki ilerleyen zamanlarda orada Türkçe dili de görebiliriz. Çıkış tarihinin belirtildiği kısma baktığımızda ise "Açıklanacak" ibaresi ile karşılaşıyoruz. Bunun dışında ise merakla beklenen sistem gereksinimleri de Steam sayfasında yerini almış durumda. Şimdilik sadece Minimum sistem gereksinimlerini yayınlamayı tercih eden TaleWorlds Entertainment, Facebook sayfası üzerinden gelen "Önerilen Sistem Gereksinimleri ne zaman yayınlanacak?" sorusuna ise çok yakında cevabını vermiş.

Fazla uzatmadan sizleri yapımın Steam sayfasındaki ekran görüntüleri ve Minimum Sistem Gereksinimleri ile baş başa bırakıyoruz.

[gallery size="medium" link="file" ids="16201,16202,16203,16204,16205,16206"]

[baslik]Mount & Blade II: Bannerlord

Minimum Sistem Gereksinimleri[/baslik]

  • İşlemci: Intel i3-2100 / AMD FX-6300
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 4600 / NVIDIA GT730 / AMD R7 240
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: Sistem gereksinimleri oyunun son sürümünde değişkenlik gösterebilir