Mirror's Edge Catalyst'in kapalı Beta tarihleri kesinleşti

Mirror's Edge Catalyst'in kapalı Beta tarihleri kesinleşti

Geçtiğimiz günlerde "Mirror’s Edge Catalyst’ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı" başlıklı haberimizde Catalyst’ın yeni ekran görüntülerini paylaşmıştık. Bu gün ise Mirror's Edge Catalyst'in kapalı Beta tarihini sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıca oyuna ait yeni 30 dakikalık oynanış videosu'da paylaşıldı.

Frostbite 3 oyun motoru ile sil baştan yapılan Mirros's Edge'nin yeni oyunu Mirror's Edge Catalyst, DICE tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Catalyst'in kapalı betasında bizleri bir çok ana ve yan görev bekliyor olacak. Bunların yanı sıra sosyal oyun özelliği(çok oyuncu modu) de aktif olacak.

Sadece önceden kayıt yaptıran oyuncuların katılabileceği kapalı beta toplamda 5 gün sürecek. Kapalı beta 22 Nisan'da başlayıp, 26 Nisan'da sona erecek. Tabi her kayıt yaptıran da betaya katılamayacak. Seçilen oyuncuların e-posta adreslerine beta bilgileri iletilecek ve böylelikle betaya katılabilecekler. Seçilmiş bir oyuncu iseniz en geç 23 Nisan'a kadar bir e-posta alacaksınız.

26 Mart tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak olan Mirror's Edge Catalyst'in 30 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ayrıca belirttiğimiz sosyal oyun özelliğinin ne olduğunu merak ediyor iseniz bununla ilgili olarak yayınlanan Mirror's Edge Catalyst Social Play(geliştirici günlüğü) tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.