Mirror's Edge Catalyst grafik karşılaştırması yayınlandı [PS4, XOne, PC]

Mirror's Edge Catalyst grafik karşılaştırması yayınlandı [PS4, XOne, PC]

Geçtiğimiz gün Kuzey Amerika'da resmi çıkışını gerçekleştiren Mirror's Edge Catalyst'in ilk grafik karşılaştırma videosu yayınlandı!

Electronic Arts'ın DICE stüdyosu tarafından geliştirilen Mirror's Edge Catalyst geçtiğimiz gün Kuzey Amerika'daki oyuncularla buluştu. Avrupa'daki oyuncular Mirror's Edge Catalyst oyununu deneyimlemek için yarını beklemek zorunda.

Oyunun Kuzey Amerika'da satışa çıkması ile birlikte gelen ilk inceleme puanları ortalama 7/10 civarındaydı. Oldukça iyi olan bu ortalamanın Electronic Arts'ın yüzünü güldürdüğüne eminiz.

Mirror's Edge Catalyst için ilk grafik karşılaştırma videosu IGN tarafından yayınlandı. PlayStation 4, Xbox One ve PC için aynı anda çıkışını gerçekleştiren Mirror's Edge Catalyst için yayınlanan ilk grafik karşılaştırma videosunda her bir platform arasında bariz farkların olduğu gözlemlenebiliyor. PC platformunda gördüğümüz grafikler alıştığımız üzere oyunun konsol sürümlerine göre çok daha iyi.

Mirror's Edge Catalyst'in PlayStation 4, Xbox One ve PC platformundaki grafiklerinin karşılaştırıldığı grafik karşılaştırması videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.