Microsoft Flight Simulator Oyununda Yer Dev Çukur Hatası Şaşırttı

Microsoft Flight Simulator Oyununda Yer Dev Çukur Hatası Şaşırttı

Microsoft'un en kapsamlı ve yüksek grafikleri ile dikkat çeken oyunlarından biri olan Microsoft Flight Simulator, devasa haritası ve detayları ile aylardır konuşuluyor. Oyun satışa çıktıktan sonra bu oyun için alınabilecek olan kontrol cihazı satışlarında bir patlama olması, kullanıcıların oyuna gösterdiği ilgiyi özetliyor.

Microsoft Flight Simulator uzun süre daha ilgi odağı olacak gibi dururken, zaman zaman yapımda çıkan hatalar da konuşulmuyor değil. En son hata, bu zamana kadar karşılaşılanların içerisinde en büyük olanı oldu.

İlginizi Çekebilir: Tekken Rekorlara Doymak Bilmiyor

Microsoft Flight Simulator Haritasında Dev Çukur

Bir harita hatası olduğu söylenen hatada, haritada dev bir çukur oluştuğu gözüküyor. Haritada oluşan dev çukurun içerisine girebiliyorsunuz. Çukurun için girdiğiniz zaman ise asıl ilginç olan şey bu çukurda bir hava alanının olması.

Uçakları indirmek ya da kaldırmak için bu düz alanı kullanabiliyorsunuz. Yaşanan sorunun oyun içerisindeki bir kodlama hatasından kaynaklı olduğu söylenirken, bu hatanın nasıl giderileceği konusunda ise bilgi verilmiş değil.

[embed]

Şu an oyuna giren birçok kullanıcı, özellikle şehirlerin üzerinde uçarken, alt kısımda devasa bir çukur ile karşı karşıya gelebiliyor. Bir nevi oyunun bug hatası olarak gösterebileceğimiz hata için elinde sonunda güncelleme gelecektir.

Bir yandan şunu da belirtelim ki söz konusu hata sadece görsel olarak oyunu etkiliyor gibi gözüküyor. Siz çukurun içine girseniz bile oyundan atma ya da çökme sorunu gibi herhangi bir sorun yaşanmıyor.

Microsoft Flight Simulator çukur hatası konusunda farklı bir bilgi gelir ya da bir güncelleme yayınlanırsa bunun hakkında detaylara bakacağız.