Metro Exodus Türkçe Yama

Metro Exodus Türkçe Yama

Geniş bir hayran kitlesine ulaşmış olan

Metro Exodus

artık Türkçe oynanabiliyor. Daha önce de çeşitli çevirilere imza atmış olan Qnoops, son olarak Metro Exodus Türkçe yama ile karşımıza çıktı.

Qnoops, oyunun çevirisini tek başına bir ay gibi bir sürede tamamlamış ve çeviride 25165 satır, 274900 kelime bulunuyor. Oldukça uzun ve zorlu bir çeviri gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz. Çeviri kalitesini incelediğimizde son derece iyi olduğunu görüyoruz. Resident Evil 2 Remake örneğinden de gördüğümüz gibi zaman çevirmenin çalışmalarında oldukça kaliteli sonuçlar vardı. Bu çeviri de neredeyse hatasıza yakın bulunuyor.

Metro Exodus Türkçe Çevirisi

Metro Exodus Türkçe yama konusunda tek çalışma Qnoops’un yaptığı değil. Bir çeviri daha var. Qnoops, Metro Exodus çevirisinde 71 adet günlük sayfası dahil her şeyi çevirmiş. Dolayısıyla oyunun tamamını Türkçeleştirmiş olduğunu söyleyebiliriz. Bununla da kalmamış Türkçe font desteği ilave etmiş. Bütün bunlar sonucunda oyunda yabancı dilde çevrilmeyen hiçbir yer kalmamış durumda. Çeviriyle ilgili detaylara ve indirme linkine Qnoops’un kendi sayfasında ulaşabilirsiniz.