Metal Gear Solid 5'in yapımcısı Kojima'nın size bir sorusu var!

Metal Gear Solid 5'in yapımcısı Kojima'nın size bir sorusu var!

Adını 1 Eylül'de piyasaya sürülen Metal Gear Solid 5'in tasarımcısı olarak duyuran ve öncesinde de Silent Hills oyunun devamının gelmeyeceğini söyleyerek oyun dünyasını ayağa kaldıran Hideo Kojima'nın size bir sorusu var.

Twitter hesabından Metal Gear Solid 5 oyuncularına "MGS 5 oynarken eğleniyor musunuz çocuklar?" diye tweet atan Hideo Kojima'nın oyun hakkında size tavsiyeleri var.

Bu tweet'ine oyunculardan yüzlerce "Evet!" şeklinde yanıt gelse de Hideo Kojima oyuncuları bu oyunu oynarken "Lütfen nefes alın" şeklinde mizahi tavsiyelerde bulundu.

Bu günlerde Konami'den ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan Kojima attığı tweet'de ise kendi evinde bu oyunu oynamak istemediğini, sadece oynayanları izlemek istediğini söyledi. Bunun da nedeni oyunu oynarken bir bug ile karşılaşırsa bunu çözmek isteyeceğini, zaten oyunu test ederken defalarca oynadığını belirtti.

Hideo Kodima'nın attığı tweetleri aşağıda görebilirsiniz.

(MGS V oynarken eğleniyor musunuz çocuklar?)

(Oyunu uzun süre oynamaktan gözleriniz ağrırsa lütfen zaman zaman ara verin)

(Doğruyu söylemek gerekirse uzun zaman önce MGS 5'i evde oynamayı bıraktım. Sadece birini izlersem olur çünkü [devamı diğer tweet'de] )

( [Çünkü] kendim tekrar oynarsam oyunda bulduğum hataları düzeltmekten kendimi alamayacağım. Zaten geliştirme aşamasında oyunu tekrar tekrar oynadım.)

Metal Gear Solid 5'i denemek ve satın almak için buradan Steam sayfasına gidebilirsiniz.