Mass Effect: Andromeda’nın Yeni Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Mass Effect: Andromeda’nın Yeni Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Bioware’in geliştiriciliğini üstlendiği, Electronic Arts’ın yayıncılığını yapacağı Mass Effect serisinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda’nın yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Dün gece Las Vegas’da düzenlenen CES 2017’ye dikkat çeken yapımlardan birisi de Mass Effect: Andromeda’ydı. Geçtiğimiz haftalarda geliştirici ekip tarafından CES 2017 etkinliğinde oyundan yeni bir tanıtım fragmanı yayınlanacağı açıklanmıştı. Açıklama gerçeğe kavuştu ve NVIDIA’nın açılış konuşması sonrasında Bioware tarafından oyunun yeni tanıtım fragmanı gösterildi.

Aynı etkinlikte Mass Effect: Andromeda’nın çıkış tarihini de açıklayan Bioware, etkinlik esnasında gösterdikleri tanıtım videosunda oyun hakkında birçok yere değiniyor. Özellikle geçmiş oldukları Frostbite 3 motorunun oyuna grafiksel anlamda katmış olduğu artı yönler oldukça göze çarpıyor. Videodan biraz daha detaylı olarak bahsedecek olursak, bu yeni tanıtım fragmanında Peebee’in sadakata dayalı görevine tanık oluyoruz. Lav ve kayalıklarla kaplanmış ve bir hayli tehlikeli olan yeni bir gezegeni de detaylı bir şekilde görebiliyoruz. Oyunda bulunan yetenek ağacına da bu fragman ile birlikte daha yakından göz atabiliyoruz. Ayrıca bu oyun ile birlikte eklenen karakter sınıfını değiştirme sistemi de yayınlanan yeni fragmanda gözümüze çarpan detaylardan birisi.

Bütün detaylara değinmeyelim, merakınızı kaçırmadan sizi yayınlanan yeni tanıtım fragmanı ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.