Mass Effect: Andromeda İçin Yeni Bilgiler ve Oynanış Videoları Gelecek

Mass Effect: Andromeda İçin Yeni Bilgiler ve Oynanış Videoları Gelecek

Bioware'in geliştiriciliğini üstlendiği, Electronic Arts'ın ise yayıncılığını yapacağı Mass Effect serisinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda'nın geliştirme aşaması halen devam ediyor. Bioware'in büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü yapım, özellikle serinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Mass Effect resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre ileriki günlerde Mass Effect: Andromeda'dan yeni oyun içi bilgiler ve oynanış videoları gelecek.

Tercihimize göre Ryder kardeşlerden birisini yönetip maceralarına tanık olacağımız Mass Effect: Andromeda'da, ilk 3 oyunun 600 yıl sonrası konu ele alınacak. Serinin bu oyunundaki amacımız ise insanlığın yaşamının sonu gelmeden, yaşanabilecek yeni bir yer bulmak olacak. En son geçen ayın 7'sinde yani N7 gününde oyun gündeminde adından söz ettiren Mass Effect: Andromeda, birkaç gün boyunca yeni oynanış videoları ile birlikte karşımıza çıktı. O günden bu yana sessizliğe bürünen yapım, oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla bu sessizliğini bozdu. Atılan Tweet'e göre Bioware, 5 Ocak 2017'de Türkiye saati ile 05:30'da başlayacak olan NVIDIA'nın düzenleyeceği CES 2017 fuarının açılış konuşmasında Mass Effect: Andromeda hakkında daha fazla bilgi ve oyunun çevresine odaklı yeni oynanış videoları gösterileceği belirtiliyor.

Tanıtımın yapılacağı videolar, görevler veya bilgiler ile ilgili şimdilik pek bir bilgi olmasa da, yeni bilgiler paylaşıldıkça sizlere aktaracağız.