Mass Effect 2 Ücretsiz Oldu!

Mass Effect 2 Ücretsiz Oldu!

Bioware'nin efsane yapımlarından birisi olan Mass Effect 2 kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. 2010 yılında çıkışını gerçekleştiren serinin 2. oyununu ücretsiz olarak nasıl alacağınız ise haberimizin devamında.

EA'nin dijital oyun platformu olan Origin üzerinden ara sıra ücretsiz oyunların verilmesine alışığız diyebiliriz. Pek yeni oyunlar olmasa da, eski olmasına rağmen belli bir kaliteye sahip oyunlar olduğunu daha öncelerden biliyoruz. Battlefield 3, Dragon Age: Origins, SimCity 2000, Theme Hospital ve Syndicate gibi yapımlar zamanında ücretsiz olarak Origin üzerinden oyunculara sunulmuştu. Bugün ise Origin uzun sürenin ardından oyunculara yeni bir ücretsiz oyun sunuyor. Mass Effect serisinin 2. oyunu olan Mass Effect 2'yi ücretsiz olarak edinebileceğiz.

Eğer sizde fantastik tarzda bir oyun deneyimine sahip olmak istiyorsanız ya da Mass Effect: Andromeda'nın çıkmasına az bir süre kalmışken seride nostalji yapmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bir adet Origin hesabına sahip olmak. Daha sonra oluşturduğunuz Origin hesabına giriş yapın. Son olarak buradan Mass Effect 2'yi ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

NOT: Şuanda oyun saat farkından dolayı ücretsiz görünmüyor olabilir fakat ilerleyen saatlerde ücretsiz olacaktır.