Marvel's Avengers Ertelendi – Hangi Platformda?

Marvel's Avengers Ertelendi – Hangi Platformda?

Marvel's Avengers, ilk olarak Ağustos ayında çıkış yaptı. Oyun çıkış yaptığı gibi grafikleri ve Marvel karakterlerine olan ilgi çok yoğun oldu. Oyuna ilgi o kadar çok arttı ki yeni nesil konsollara gelecek olan versiyon merakla beklenir oldu. Çünkü yeni nesil konsollara gelecek olan versiyonda grafiklerin ve karakterlerin bir tık daha iyi olması söz konusu olacaktı.

Crystal Dynamics tarafından yapılan ilk açıklamada da yeni nesil oyun konsolları çıktığı gibi Marvel's Avengers oyununun da çıkış yapacağı söylenmişti. Fakat bu açıklamanın ardından tekrar bir erteleme haberi geldi.

İlginizi Çekebilir: Call of Duty Modern Warfare için Sevindiren Haber Geldi

Marvel's Avengers 2021 Yılına Kaldı

Aslında oyunun hazır olduğu düşünülüyordu. Yapılması gereken sadce yeni nesil konsollara bir uyumluluk sunmak olacaktı. Fakat öyle olmadı. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklama sonrasında oyunun 2021 yılına ertelendiği duyuruldu.

Ertelemenin haberini veren firma, bazı iddialı açıklamalarda da bulundu. Ertelemenin nedeni olarak oyunun yeni nesil konsollarda daha iyi deneyim vermesi gösterildi. Yani oyunun gerçekten yeni nesil konsollara yakışacak bir oyun olması isteniyor.

Marvel's Avengers

Bunun için geliştirici ekibe bir süre vermek istediğini belirten firma yetkilileri kusursuz bir oyun istediklerini söylerken çok iddialıydı.

Marvel's Avengers için yapılan bu iddialı açıklamalar doğruysa, yeni nesil konsollarda çok daha iyi bir deneyim sunulacak. Hem PS5 için hem de Xbox Series X modellerinde çok çok daha iddialı grafikler ve daha başarılı karakter modellemeleri göreceğiz.

Söylenen bu. Bakalım 2021 yılına ertelenen Marvel's Avengers konsol sürümü gerçekten isteneni verecek mi?