Call of Duty Modern Warfare için Sevindiren Haber Geldi

Call of Duty Modern Warfare için Sevindiren Haber Geldi

Call of Duty Modern Warfare, çıktığı ilk andan bu yana eleştiriliyor. Oyunun eleştirilmesinin nedeni ise ne oyundaki yapı ne de grafik ya da oynanış. Oyunun eleştirilmesinin nedeni boyutu.

İlk çıktığında yapım 150-175 GB depolama alanı istiyordu. Bu boyut için çok eleştiri geldi ama güncellemeler konuyu biraz daha sorunlu bir hale getirdi. Her yeni güncelleme de oyuna eklenen modlar, boyutun biraz daha artmasına neden oldu.

En son Call of Duty Modern Warfare boyutu 250 GB seviyelerini geçecek bir hale geldi. İş öyle bir hale geldi ki geliştirici firma olaya el atma kararı aldı. Birçok oyuncunun, oyunu silmesine neden olan boyut sorunu için yeni çözüm yeni güncelleme olacak.

İlginizi Çekebilir: Xbox Series X ve S TV Reklamına Bir de Böyle Bakın

Call of Duty Modern Warfare 1.28 Güncellemesi Geliyor

Oyunun 1.28 sürümü sonrasında işler değişecek. Çünkü bu sürümle beraber oyuna yeni bir kontrol seçeneği eklenecek. Oyuncular güncelleme sonrasında oynamadıkları ya da kullanmadıkları modları silebilecekler.

Modların silinmesi boyut alanının değişmesini de sağlamış olacak. Sadece oynadığınız modlar kalacak ve bu da büyük oranda boyutun düşeceğini işaret ediyor. İstenilen modun silinmesi ya da mod silme olayı kullanıcılar tarafından nasıl karşılanır bunu bilmek zor.

Call of Duty Modern Call of Duty Modern Warfare

Fakat şunu söylemek gerekiyor ki Call of Duty Modern Warfare oyunun da ciddi bir boyut sorunu var ve bunun bir şekilde çözülmesi lazım. Çoğu kullanıcı bu boyut sorunu nedeniyle oyunu ya satın almıyor ya da bir süre sonra siliyor. Düzenleme için ilk adım bu güncelleme olacak. Güncellemeden sonra işlerin nasıl değişeceğini zamanla görmüş olacağız.