Marvel Heroes Omega Duyuruldu!

Marvel Heroes Omega Duyuruldu!

Konsol sahiplerine müjde! Marvel Heroes'in geliştiricisi Gazillion, kısa süre önce yaptığı açıklamada oyunun Marvel Heroes Omega adıyla konsollara da geleceğini açıkladı! Önümüzdeki aylarda PlayStation 4'e özel, kapalı betası başlayacak oyun, ardından hem Xbox One hem de PlayStation 4 sahiplerince ücretsiz oynanabilecek!

marvel heroes omega 1

Marvel Heroes Omega Nedir?

Oyun, çevrim içi oynayabileceğiniz bir "Aksiyon-RPG"... En iyisi biz oyunun geliştiricisi Gazillion'a kulak verelim; "Oyunumuz tipik kategorizasyon türlerine uyum sağlamıyor. Marvel Heroes Omega "Aksiyon-RPG"lerden esinlenmek ile birlikte "MMO" özelliğini de taşıyan ucu bucağı olmayan eşsiz bir oyun."

Marvel Evreni'nden birçok karakteri oyunda bulmak mümkün; Spider-Man, Avengers, Defenders, Inhumans, X-Men ve Guardians of the Galaxy kahramanları bu karakterlerden yalnızca birkaçı. Gazillion yaptığı açıklamada Omega'nın, Captain America, Iron Man, Spider-Man, Wolverine, Storm ve Deadpool dahil olmak üzere 38 farklı karakter ile çıkış yapacağının sözünü verdi.

marvel heroes omega 2

Aslında bu rakam oyunun PC platformundaki muadili Marvel Heroes'in oldukça altında kalıyor. Firma, bu rakamın oyunun çıkışında pürüzsüz bir oyun deneyimi sağlamak adına kısıtlı tutulduğunu belirtti ve sürekli gelecek güncellemelerle oyundaki içeriklerin artacağını da ekledi. Oyundaki bu kahramanların haricinde, 9 bölümlük bir hikaye modu da mevcut. Hikaye modunda Doctor Doom ve Loki gibi "süper kötü"lerle karşılaşacağız!

Hangi platformda oynanmalı?

Gazillion, aslında Marvel Heroes adlı oyunun da geliştiricisi. Şimdiye kadar Marvel Heroes yalnızca PC platformlarında oynanabiliyordu; ancak bekleneni verememişti. Firma şimdi de oyunlarını konsol platformlarına çıkaracağını duyurdu. Firmadan yapılan açıklamada PC platformu kullanıcılarının Marvel Heroes'e gösterdiği desteğin önemine vurgu yapıldı; PC platformuna sağlanan desteğin kesilmeyeceği açıklandı. Ancak bizim ve camianın beklentisi Gazillion'un bundan böyle konsollara öncelik vereceği yönünde. Oyunun Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkarılacağını belirtmiştik; ancak Gazillion ısrarla oyun için en sağlıklı platformun PlayStation 4 olduğunun altını çiziyor.

marvel heroes omega 3

Oyunda platformlar arası geçiş imkanı sağlanmadığını, yani kaldığınız yerden başka bir platformdan oynamaya devam edemeyeceğinizi de belirtmiş olalım. PlayStation 4'teki kapalı beta hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki günlerde netleşecektir.

İşte oyunun duyurulduğu tanıtım filmi. Hoşça kal Bozuktuş ailesi!