Mafia III'e Yeni DLC!

Mafia III'e Yeni DLC!

Oyunun yapımcısı 2K Games'in "Faster Baby" DLC'si hakkında yaptığı açıklama şu şekilde; "Geçen sonbaharda oyunu piyasaya sürdüğümüzde oyuncuların desteği ile onurlandırıldı. O zamandan beri çoğunuz Lincoln Clay'in aksiyon dolu macerasını daha çok istedi. Faster Baby DLC'si ile sunacağımız budur, keşfetmek için daha fazla, New Bordeaux'ta araba kullanırken yapacak çok şey ve Lincoln Clay'in hayatından daha maceralı bir bölüm"

[baslik]Sinclair Parish'a Hoşgeldiniz[/baslik]

Sinclair Parish, Bayou yakınlarındaki kırsal bir kasaba olarak gelecek. 2K Games bunun hakkında "Dönüşler yolunda göz yaşı dökmek, zorlukları atlatmak ve kanundan kaçmak için birçok fırsat bekliyoruz" dedi. Yine bir oyun geliştirici firma olan Hangar 13'ün kurucusu olan Bill Harms'ta "Oyun mümkün olduğunca araba sürmek ve zorlamak üzerine yoğunlaşırken, çok uzun süre önce çıkardığımız Free Racing DLC'sinin doğal bir uzantısı gibi geliyor" dedi.

[baslik]Daha Fazla Hoolywood Aksiyonu[/baslik]

2K Games bunun hakkında "Faster Baby ile hareket halindeyken kapışmaya uygun bir kaç dövüş mekaniği sunuyoruz. Yani mayınlarla düşmanlara tuzak kurabilir ve araba ile sıcak takipteyken arabanın içinden el bombası atabileceksiniz" dedi. Faster Baby DLC'si 28 Mart'ta piyasaya sürülecek. Tadını çıkarın ;)