Mafia II: Definitive Edition Türkçe Yama

Mafia II: Definitive Edition Türkçe Yama

Mafia II: Definitive Edition Türkçe yama oyununda Vito Scaletta adlı karakter etrafında 1940’larda geçen bir macera ile karşılaşıyoruz. Mafya temalı aksiyon oyunu ve ek paketleri için Türkçe dil desteğinden yararlanabilirsiniz. Yama kurulumunu yaptıktan sonra oyunu tamamen Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunda Senaryo, metin, görevler, video altyazıları, oyun iç metinleri tamamen Türkçeye çevrilmiştir. Oyundaki araba, çeteler, silahlar gibi özel isimler oyunun aslına sadık kalınması amacıyla Türkçeleştirilmemiştir.

Türkçe Yamada oyun içindeki grafikler ve kalıplar da Türkçeleştirilmemiştir. Oyundaki üç hikâye ek paketinin Türkçe çevirisi yama içindedir. Yama, oyunun Epic Games ve Steam platformları ve Definitive Edition ile uyumludur ve argo tabirler, küfürler içermektedir. Bu yönüyle 18 yaş ve üzeri için uygundur. Türkçe yama, Oyun Çeviri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mafia II: Definitive Edition Türkçeye Dahil DLC’ler

Mafia II: Definitive Edition Türkçe içerisinde Jimmy’s Vendetta, Joe’s Adventures ve Betrayal of Jimmy bulunmaktadır.

Mafia II: Definitive Edition Türkçe Yama Kurulumu

Mafia II: Definitive Edition Türkçe kurulumu için şu adımları takip etmeniz gerekir:

  • İlk olarak yama dosyasını indirin.
  • Ardından oyunun kurulu olduğu oyun ana dizinine ulaşın ve indirmiş olduğunuz klasörün içindeki bütün dosyaları oyunun ana dizini içerisine atın. Dosyaların üzerine yazması için onay isteyecektir. Bunu onaylayın.
  • Artık Türkçe yama kurulumu tamamlanmıştır. Oyun ayarlarından altyazıyı açarak oynamaya devam edin.