Mafia 3'ün Yeni Videosunda Clay'in Ölümcül Yetenekleri Anlatılıyor!

Mafia 3'ün Yeni Videosunda Clay'in Ölümcül Yetenekleri Anlatılıyor!

Piyasaya sürülmesine bir hafta kala 2K Games , Mafia 3 ile ilgili yeni bir video yayınladı.

Yayınlanan videoda oyunun ana karakteri olan Lincoln Clay’in ölümcül yetenekleri hakkında brifing veriliyor.

Oyunun yönetmeni Haden Blackman video içerisinde Lincoln Clay’in ortalama bir mafya üyesinden daha fazlası olduğunu, Clay’in Vietnam Savaşı’nda hizmet verirken aldığı özel eğitimlerin, oyunun geçtiği dünya olan 1968 Yeni Bordeaux’sunda bulunan başka mafya üyelerine karşı Clay’e üstünlük kazandırdığını anlatıyor.

Videoda ayrıca Clay’in üstün takip yeteneğinin olduğuna, gizlenme yeteneğinin profesyonelliğine değiniliyor. Takip ve gizlenme yeteneklerinin yanı sıra tabanca, makineli tüfek ve pompalı kullanabilme konusunda uzman olduğu ve geniş bir silah ve patlayıcı bilgisine sahip olduğuna vurgu yapılıyor.

Lincoln Clay’in yakın dövüş yetenekleri de videoda bahsi geçen konulardan bir diğeri. Sizin de videoda görebileceğiniz üzere Clay, doğru zamanlarda kullandığında bıçağını ve yumruğunu ölümcül bir silaha dönüştürebiliyor. Yakınında bulunan düşmanları yakın dövüş becerileri ile birlikte anında etkisiz hâle getirebilme kapasitesine sahip.

Mafia 3 ile ilgili daha fazlasını öğrenmek için oyunun çıkış tarihi olan 7 Ekim tarihini beklemek zorundasınız. Mafia 3, PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak.