Mafia 3'ün çıkış tarihi belli oldu

Mafia 3'ün çıkış tarihi belli oldu

Hangdar 13 tarafından geliştirilen ve 2K games tarafından yayımcılığı yapılan Mafia 3 için senaryo fragmanı yayınlandı. Ayrıca 2K games oyunu çıkış tarihini duyurdu.

PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak olan Mafia 3, tüm platformlar için 7 Ekim 2016'da raflardaki yerini alacak. Gelen yeni detaylar arasında oyunun ön sipariş hediyeleri ve ön sipariş fiyatı da var.

Eğer Mafia 3'ü ön sipariş ile alır iseniz "Family Kick-Back" sizin olacak. Family Kick-Back içeriğinde ise videonun sonunda göreceğiniz, üç adet özel araç ve üc adet özel silah ön sipariş hediyesi olarak sizin oluyor.

Normal sürümün aksine season pass'i ve oyuna sonradan eklenecek olan içeriklere erken erişim hakkı tanıyan Mafia 3 Deluxe versiyonunun fiyatı 80 dolar olurken, koleksiyoncu versiyonu ise 150 dolarlık fiyat etiketine sahip. Koleksiyoncu paketinin içeriğine bakacak olur isek, dijital tüm içerikler ve oyunun tüm soundtrack albümünün bulunduğu bir plak sizin oluyor. Ayrıca görsel el kitabı ve basılı materyallerde koleksiyoncu paketine dahil. (koleksiyoncu paketinin içeriği için bir figür hiçte kötü olmazdı aslında)

{{unknown}}