Mad Max'ta Yapabileceğiniz 10 Eğlenceli Şey!

Mad Max'ta Yapabileceğiniz 10 Eğlenceli Şey!

2015 yılının ortalarında Avalanche Studios tarafından piyasaya sürülen açık-dünya macera ve aksiyon oyunu Mad Max'ın eğlenceli dünyasından sıkılmak, pek de mümkün değil ama; eğer oyunda yeni şeyler arıyorsanız sizin için hazırladığımız listeye bakmanızı tavsiye ediyoruz.

10. Fotoğraf Modu

Mad Max’da yapabileceğiniz eğlenceli şeyler listemize, “fotoğraf modu”yla başlıyoruz.

Oyunda birbirinden güzel manzaralara sahip, onlarca mekan mevcut. Uçsuz bucaksız çölden, korkutucu uçurumlara, yüksek tepelerden, tehlikeli viranelere kadar fotoğraf alanında yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz birçok mekan mevcut.

9. Harpoon İle Eğlenceye Hazır Olun!

Oyunda sahip olduğumuz en kullanışlı donanımlarımızdan biri de “harpoon” adı verilen kancamız. Horpoon’u kullanarak düşmanlarınızı araçlarından düşürüp kilometrelerce sürükleyebilir, araçlara zarar verip gözcü kulelerini yıkabilir ve işinizi kolaylaştırmak için birçok alanda kullanabilirsiniz.

8. Yönetmenliğe Ne Dersiniz?

Oyunda kullanabileceğiniz değişik kamera açıları mevcut. Eğer oyuna hep aynı açıdan bakmaktan sıkıldıysanız değişik açılardan düşmanlarınızı pataklayabilirsiniz! Aracınızı sürerken de kamera açısını değiştirip yolu ve etrafınızdaki güzel manzaraları farklı bir perspektiften seyredebilirsiniz.

7. Kendi Zevkinize Göre Bir Garajınız Olsun

Tabii ki de sadık yol arkadaşımız ve çoğu zaman da kurtarıcımız “Magnum Opus”, oyunun vazgeçilmezlerinden biri. Peki oyundaki diğer güzellikler? Magnum Opus dışında kullanabileceğimiz, birbirinden farklı modellere sahip birçok araca, oyun içinde sahip olma şansımız var. Bu güzel modeller arasından zevkinize hitap edenleri dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

6. Peki Ya Polis Kovalamacası?

Hepimizin bildiği üzere, Gas Town’un ıssız yollarında, birbirinden tehlikeli düşman araçlarıyla karşılaşmamız çok da şaşılacak bir durum değil. Bu durumu eğlenceye çevirmek tamamen sizin elinizde. Magnum Opus’un güçlü donanımını kullanarak bu araçların peşine düşebilir, canınızın istediği kadar onlarla uğraşabilir ve kendinize yeni eğlenceler yaratabilirsiniz.

5. Ölüm Yarışlarında Heyecanlı Anlar!

Oyunda yer alan ölüm yarışlarında tehlikeli düşmanlarınıza karşı zorlu bir mücadeleye hazır olun. Her şeyinizi ortaya koymanız gereken bu yarışlar, sandığınızdan daha fazla şeye mal olabilir. Tehlikeli çöl yollarında benzininizin son damlasına kadar mücadele edip Magnum Opus’un sınırlarını zorlamaya hazır olun!

4. Offroad Macerasına Atılın!

Mad Max’in haritasının ne kadar zorlu engellerle dolu olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki birbirinden güçlü arazi araçlarını kullanarak haritamızın nimetlerinden yararlanmaya ne dersiniz? Cevabınız evetse en sevdiğiniz arazi aracınızı seçerek birbirinden zorlu engelleri aşmaya hemen başlayabilirsiniz!

3. Tekrar Keşfedin

Oyunda bütün mekanları ve kampları açmış olsanız bile, hepsine baştan bakmakta fayda var. Çünkü çoğu zaman oyunun temposu ve heyecanlı hikayesi içinde birçok şey gözden kaçıyor. Önceki maddelerde size bahsettiğimiz kamera modlarını hatırlıyor musunuz? İşte onları kullanıp her köşeyi didik didik etmenin tam sırası!

2. Tasarım Yeteneklerinizi Konuşturun

Oyunda Magnum Opus’u kendi zevkinize göre tasarlayıp geliştirebileceğiniz birçok özellik mevcut. Çoğu geliştirme için titiz bir çalışma yapıp gerekli parçaları toplamanız gerekiyor; fakat emin olun, bu sıkı çalışmanızın ardından alacağınız sonuç sizi bir hayli tatmin edecek.

1. Temiz Bir Başlangıç

Her şey bittikten sonra temiz bir sayfaya ne dersiniz? İlk başta mantıksız gelebilir; ama bir de şöyle düşünün, Mad Max’ın macera dolu haritası ve hikayesinde bir önceki seferinizde kazandığınız tecrübeleri kullanarak daha güçlü ve kendinizden emin bir başlangıç yapabilir, bilgilerinizi kullanarak bunlara yenilerini ekleyebilirsiniz.