Logitech'in yeni oyuncu faresi G502 Proteus Spectrum

Logitech'in yeni oyuncu faresi G502 Proteus Spectrum

Hardcore oyuncuları sevindiren haber Logitech'ten geldi. Artık G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse sayesinde aliniz dahada güçlü olacak.

Oyunseverlerin zafer kazanma potansiyelini maksimize etmek için tasarlanan Logitech G502 Proteus Spectrum, tamamıyla özelleştirilebilir ve yüksek performanslı bir gaming mouse. Hassas ve uyumlu optik sensör, yüzey ayar kalibrasyonu, ağırlık ayarı, oyun sırasında DPI değiştirme, 11 programlanabilir tuş ve kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma sistemi gibi gelişmiş özelliklere sahip G502 Proteus Spectrum, oyunseverlere maksimum performans sağlıyor.

{{unknown}}

G502 Proteus Spectrum'un başlıca özellikler

Oldukça hassas ve güçlü olan Logitech’in PMW3366 sensörünü kullanan mause mümkün olduğunca yüksek performans ve izleme isabetine sahip. Logitech'e özel G Delta Zero™ optik sensör teknolojisi izleme kabiliyetini arttırıyor. Farenin sahip olduğu DIP aralığı ise 200 ile 12.000 arasında değişiyor. Sahip olunan DIP aralığı ise sıfır düzeltme, sıfır sensör ivmesi ve filtreleme ile sıfır piksel yuvarlama olanağı sunuyor.

Yüzey ayar kalibrasyonu: Sensör, optimal performans için yüzeyin fiziksel ve yansıtıcı özelliklerine göre kalibre edilebiliyor. Yüzey ayarıyla sensörün dinamik menzili, mosue yüzeyinin özellikleriyle uyumlu olarak optimize edilebiliyor. Böylece maksimum hıza ulaşılarak yüksek performans sağlanıyor.

Ağırlık ve denge ayarı: Genel ağırlıkla birlikte mouse’un merkez dengesi de, bir dizi küçük ağırlığın yerleşimi ve sayısı baz alınarak özelleştirilebiliyor. Kütle ve denge ayarını kişiselleştirmek için 3,6 grama kadar ağırlık eklenebiliyor.

11 programlanabilir tuş: Varsayılan modda bile olağanüstü performans sergiliyor ve her stile göre ayarlanabiliyor. Tek tuşla tetikleme ayarı yapmaya, bas-konuş özelliğini daha kolay ve erişilebilir bir konuma almaya, nokta hedeflemesi için DPI ayarını geçici olarak düşürmeye ve 11 programlanabilir tuştan her birine istenilen herhangi bir komut veya makroyu kolayca atayabilmeye imkan veriyor.

Kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma sistemi: 16,8 milyon renk spektrumu ve parlaklık ayarı yapılabiliyor. Her stile uygun yapılandırılıp, ışık motifleriyle canlandırılabiliyor. Aydınlatma özelliği kullanılmadığı zamanlarda uyku moduna alınabiliyor.

Kolay programlanabilir Logitech Oyun Yazılımı: Diğer Logitech G RGB ürünleriyle renk ve ışık motifleri senkronize edebiliyor. Modeldeki sensör, Logitech Oyun Yazılımı kullanılarak maksimum hız ve daha alçak kalkış için yüzeye uyum sağlayacak şekilde ayarlanabiliyor. Ayrıca tuşlarda özel makrolarla programlanabiliyor.

Çift yönlü ultra hızlı kaydırma tekerleği: Oyun sırasında her tıklamada daha gelişmiş isabet sağlanırken, internet sayfalarında aşağı ve yukarı yönlü kaydırma hızı da maksimuma yükseliyor.

Rahat kullanımlı form: Dokulu kauçuk kavrama yerleri ve özel tuş yerleşimiyle konforlu tutuş hissi yaratıyor.

Sistem Gereksinimleri

Tak çalıştır özelliğine sahip olan mause için doğal olarak isteğe bağlı yazılım mevcut. Bu yazılımı kurabilmeniz için ise işletim sisteminizin Windows 7 veya üstü olması gerekiyor. Ayrıca elektrikli USB portuna ve yazılımı kurabilmek için 100MB boş disk alanına ihtiyacınız olacak. Tabi birde yazılımı indirebilmeniz için internet bağlantısı :)

Fiziksel Özellikleri

Mouse132 mm yüksekliğe 75mm genişliğe ve 40mm derinliğe sahip. Toplamda (kablo ile birlikte) 168 g olan mause tek başına 121 g ağırlığına sahip ve ek olarak 18 grama ek ağırlıklara sahip.

Ürünün fiyatı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı : 95 USD+KDV Buda demek oluyor ki kur farklı, vergiler ve kar payı hesaba katılın da ütünün Türkiye fiyatı 380 TL ile 420 TL arasında değişkenlik gösterecek.

- Basın Bülteni