LG Yeni Oyuncu Monitörünü Tanıttı! LG UltraGear 27GN950

LG Yeni Oyuncu Monitörünü Tanıttı! LG UltraGear 27GN950

Son dönemin en dikkat çeken teknoloji şirketlerinden biri olan LG, düzenlediği özel bir lansman kapsamında yeni oyuncu monitörünü tanıttı. Oldukça modern bir görünüme sahip olan ve LG UltraGear 27GN950 ismi verilen cihaz, üst düzey performansıyla da göz dolduruyor. 4K Çözünürlüğüne sahip olan cihazın tepki süresi ise 1 ms olarak açıklandı. Bir çok

oyun

sever tarafından merakla beklenen monitör ilgi göreceği bekleniyor. Dilerseniz, LG şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni oyuncu monitörünü gelin yakından detaylı olarak birlikte inceleyelim.

LG UltraGear 27GN950 Özellikleri

LG şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni oyuncu monitörü LG UltraGear 27GN950 özellikleri ile dikkat çekiyor. IPS ekran paneline sahip olacağı açıklanan cihaz aynı zamanda Nvidia G-Sync uyumlu. Peki, yeni oyuncu monitörünün diğer önemli özellikleri neler?

1.     Ekran Özellikleri

27 İnç büyüklüğünde oldukça geniş bir ekrana sahip olan yeni oyuncu monitörü, kullanıcıların karşısına IPS panel ile çıkmaya hazırlanıyor. Monitör üzerinde bulunan IPS panel sayesinde kullanıcılar herhangi bir ışık düzeyinden etkilenmeden cihazı oldukça sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor.

LG UltraGear 27GN950

4K UHD çözünürlüğüne sahip olacağı açıklanan cihazın ekran yenileme hızı ise 144Hz olarak açıklandı. Son derece yüksek bir ekran yenileme hızına sahip olan monitör sayesinde oyun severler oldukça üst düzey performans eşliğinde oyunlarını oynayabilecek. Cihazın tepki süresi ise 1 MS olarak duyuruldu.

2.     Diğer Özellikleri

Son derece modern bir görünüme sahip olan yeni oyuncu monitörü, kullanıcıların karşısına 400 nit parlaklık değeri ile birlikte çıkmaya hazırlanıyor. VESE DisplayHDR 600 desteğine sahip olan cihazın aynı zamanda Nvidia G-Sync uyumluluğu da bulunuyor. Oldukça üstün özelliklere sahip olan oyuncu monitöründe ayrıca 2 adet HDMI girişi 1 adet DisplayPort, 1 adet USB Type-A 3.0 ve son olarak da 1 adet ses çıkışı yer alıyor

LG UltraGear 27GN950 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

LG şirketi tarafından özel olarak üretilen yeni oyuncu monitörü LG UltraGear 27GN950 fiyatı ile dikkat çekiyor. 797 Dolar fiyat etiketine sahip olan cihazın resmi çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. Teknik donanımı ile dikkat çeken monitörün ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.