Left 4 Dead 2 Last Stand Güncellemesi Neyi Değiştirdi?

Left 4 Dead 2 Last Stand Güncellemesi Neyi Değiştirdi?

Left 4 Dead 2 oyununun aradan geçen yıllar sonrasında ilk defa güncelleme alacağı söylenmiş ve bu güncelleme ile oyunda önemli değişikliklerin olacağı duyurulmuştu. O beklenen güncelleme yayınlandı. Left 4 Dead 2 Last Stand isimli güncelleme paketiyle beraber oyunda nelerin değiştiği konusunda ise tüm bilgiler ortaya çıktı.

Oyunu oynayan ve yeni güncellemeyi yükleyen kullanıcıların güncelleme sonrasında nelerin değiştiğini sorması üzerine böyle bir içerik hazırlamaya karar verdik. Bakalım Left 4 Dead 2 Last Stand güncellemesi oyunu nasıl değiştiriyor?

İlginizi Çekebilir: Resident Evil Özel Dizisi Netflix Platformuna Geliyor

Left 4 Dead 2 Last Stand Hataları Kaldırdı

Yeni güncellemenin ilk odağı hataların giderilmesi oldu. Yıllardır oyunda yer alan çökme sorunları, oyuncuların yeniden dirilme sırasında yaşadıkları oyundan düşme sorunları giderildi. Bu sorunlar tamamen son buldu ve silahlarda yaşanan hatalar da giderildi.

Ardı ardına giderilen hatalar ve başlangıç sorunları sonrasında oyun artık daha eğlenceli olacak. Hataların iyileştirilmesinin yanında Left 4 Dead 2 Last Stand güncellemesiyle beraber oyun dinamiklerinde de bir değişiklik yapıldı. Oyuncuların haritalar üzerinde ezberledikleri yerler değişti.

[embed]

Yani artık nereden nasıl yaratıkların çıkacağı değişecek. Yıllardır bunu ezberleyen kullanıcılar için de oyun yeniden renkli bir hale gelecek.

Son büyük değişiklik ise tek oyunculu modun kaldırılması oldu. Left 4 Dead 2 Last Stand sonrasında tek oyunculu mod menü üzerinden kaldırıldı ve Private Game bölümü geldi. Kullanıcılar yine arkadaşlarıyla beraber zombilere karşı mücadele edebilecekler. Üstelik bu kez sevdiğiniz bir maç sonrasında bu maçı tekrarlamak için yeniden maç yap özelliğini kullanabileceksiniz.

Modellemeleri yenileyen, animasyonları yenileyen, oyun yapısını yenileyen Left 4 Dead 2 Last Stand güncellemesi oyunculardan ilk 5 günde olumlu tepkiler aldı onu da söyleyelim.