League of Legends yapımcısı Riot Games yeni oyun geliştiriyor

League of Legends yapımcısı Riot Games yeni oyun geliştiriyor

Şu an dünyanın en çok oynanan Online oyunu League of Legends'ın yapımcısı Riot Games yeni oyun geliştirmek için paçayı sıvadı.

Hiç şüphesiz 2009 yılında çıkan dev oyunlar arasına isimin yazdıran League of Legends'in yapımcıları başarılı yeni oyunlar çıkarmaya kararlı görünüyor. Çıkışının üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen ilk gün ki gibi oynanıyor ve Online oynanan oyunlar arasında en çok aktif oyuncuya sahip oyun olmaya devam ediyor. Hal böyle olunca Riot Games oyuna verdiği desteği sonuna kadar sürdürüyor ve güncellemeler sayesinde oyuna gelen yeni şampiyonlarında ardı arkası kesilmedi, çıktığı günden bu yana defalarca büyük çaplı iyileştirmeler aldı.

Genellikle Morello nickiyle tanınan League of Legends baş tasarımcısı Ryan Scott yaptığı açıklama ile Riot Games'in yeni bir proje üzerinde çalışmalar yaptığını doğruladı. League of Legends haricinde bir oyun için çalıştıklarını belirten Morello şunları bizlerle paylaştı; "Anlamlı olabilecek şeyler üzerinde çalışmamız oldukça önemli, her şeyi kapsayacak bir projemiz var" Açıklamaya bakılacak olur ise Riot Games yine boma etkisi yaratacak bir oyun ile karşımıza çıkacak. bu konuda siz ne düşünüyorsunuz, bizimle paylaşın ?