League of Legends Sezon Sonu Kostümleri Tanıtıldı

League of Legends Sezon Sonu Kostümleri Tanıtıldı

League of Legends'in 6.sezonunun son zamanlarına yaklaştığımız şu günlerde oyundaki bazı şampiyonlara sezon sonu kostümlerinin geleceği açıklandı.

Dünya üzerindeki en popüler MOBA oyunlarından birisi olan League of Legends, 6.sezonunun son günlerine girmişken her sezon sonunda olduğu gibi bu sezon sonunda da şampiyonlarına yeni kostümler ekliyor. Henüz kostümlerin geleceği tüm şampiyonlar açıklanmadı fakat Maokai, Karthus, Bard, Hecarim, Nautilus, Sejuani, Nasus, Trundle ve Jayce'e gelecek olan sezon sonu kostümleri belli oldu. Şimdilik kostümlerin fiyatları ve diğer detayları hakkında açıklama yapılmış değil.

[baslik]Victorious Maokai[/baslik]

Maokai, 6.sezonun "Victorious" kostümünü almayı başardı. 6.sezonu eğer Altın, Platin, Elmas, Ustalık ve Şampiyonluk liglerinde bitirdiyseniz Maokai'in "Victorious" kostümüne sahip olacaksınız.

[baslik]Lightbane Karthus[/baslik]

Karthus, 6.sezonu Lightbane kostümünü elde ederek kapatıyor. Karthus ayrıca bu kostüm ile birlikte yeni görsel efektler ile seslere kavuşuyor.

[baslik]Bard Bard[/baslik]

Mundo ve Draven'de olduğu gibi Bard'da kendi ismiyle aynı olan bir kostüme 6.sezon sonunda sahip oluyor.

[baslik]Dawnchaser Sejuani[/baslik]

Şampiyon Sejuani'ye yeni binek, görsel efektler ve sesler kazandıran Dawnchaser kostümü tabiri caizse Sejuani'yi baştan aşağı değiştirmiş.

[baslik]Worldbreaker

Hecarim & Nasus & Nautilus & Trundle[/baslik]

Hecarim, Nasus, Nautilus ve Trundle 6.sezon sonunda Worldbreaker kostümüne sahip olmayı başarıyor.

[baslik]Brighthammer Jayce[/baslik]

Şampiyon Jayce ise kendisine yeni görsel efektler ve sesler kazandıran Brighthammer kostümüne sahip olmayı başardı.