Kütüphane Paylaşanlara PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'tan Kötü Haber!

Kütüphane Paylaşanlara PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'tan Kötü Haber!

Bluehole Studio tarafından piyasaya sürülen PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un geliştiricilerinin yaptığı açıklamaya göre, Steam kütüphanesini paylaşımlı kullanan hesaplar PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS’u oynayamayacak. Yani arkadaşınızla hesabınızın kütüphanesini paylaşıyorsanız bu kötü haber, tam da sizi ilgilendiriyor. Daha önceden hesabınızın kütüphanesini paylaştıysanız şu an için bir sorun yok; fakat önümüzdeki zamanlarda geliştirici ekip bu hesapların da engellenmesini sağlayacak. Yani hiçbir şekilde kütüphanesi paylaşılmış veya paylaşılan oyunların PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'u oynamasına müsaade edilmeyecek.

Bu engellemenin asıl sebebi, kütüphanesini paylaşan oyuncular yüzünden oyunun ikinci kişiler tarafından ücretsiz oynanabilmesi ve haksızlığa sebep olunması.

[embed]

Bunun dışında oyunda değişecek olan bir diğer unsur da sıralama tablosu. Oyunun sıralama tablosunun sıfırlanacağını ve bu süre zarfında oyuna erişimin 1 saatliğine durdurulacağını belirten geliştirici ekip, daha sonra oyuncuların aksiyona kaldıkları yerden devam edebileceklerine değindi.