Korkuyu İliklerinizde Hissedeceksiniz - Outlast 2 Çıktı!

Korkuyu İliklerinizde Hissedeceksiniz - Outlast 2 Çıktı!

Red Barrels, 2013 yılında yayınladığı “Outlast” ile günümüz korku kuşağına yeni bir soluk getirmişti. Şimdi ise “Outlast 2” ile tekrar karşımızdalar ve korkunun ne anlama geldiğini bir kez daha bize hatırlatmaya kararlılar.

Outlast 2 sizi, eşi Lynn ile birlikte çalışan kameraman “Blake Langermann”ın hayatına dahil ediyor. Lynn ve Blake, diğerlerinin dokunmaya bile cesaret edemeyecekleri, ürpertici hikayeleri açığa çıkarmak için her türlü riski almaktan ve derin bir şekilde irdelemekten geri durmayan araştırmacı gazeteciler olarak karşımıza çıkıyorlar.

Oyun, hamile bir kadının korkunç cinayetiyle başlıyor ve siz, kendinizi bir anda Arizona Çölü’nün vahşiliğinin ortasında buluyorsunuz. Dünyaya karşı sapkın ve kötü planların yaratıcısı Sullivan Knoth ve müritlerine karşı karşıya kalmak üzeresiniz ve onları rahatsız ettiğiniz için “kafir ve sapkın” olarak anılıyorsunuz.

Canlı kalmak adına, silahsız ve savunmasız bir şekilde kaçıp saklanmanız gerekiyor. Karanlık gölgelerden en iyi şekilde yararlanabilecek misiniz? Yoksa bir sonraki kurban mı olacaksınız? Her halükarda korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz!

[embed]