Karanlık Işık'ta muhteşem bir hafta sonu oyuncuları bekliyor!

Karanlık Işık'ta muhteşem bir hafta sonu oyuncuları bekliyor!

Karanlık Işık'ın macera dolu dünyası, 52. sunucu ile yoluna devam ediyor. Geldiği ilk günden beri oyuncuların sıklıkla ziyaret ettiği Karanlık Işık, yeni sunucusu ile yeni maceraları da beraberinde getiriyor.

Kök Ruh Sistemi

karanlik-isik-kok-ruh-sistemi

İlk kez kullanıma açılan Kök Ruh Sistemi, saldırı, savunma, HP, delme ve savunma kırma özellikleri kazandırıyor. Bu sistemin kullanılması için 61. seviyede olmak gerekiyor. 61. seviyeye gelen savaşçılar Kök Ruh Sisteminin 2 aktif 4 pasif yeteneğini de kullanmaya başlıyorlar. Aktif beceriler otomatik olarak açılıyor ve karakterlere ekleniyor. Pasif beceriler evrimle açılıyor ve daha sonra seviyeleri yükseltilebiliyor. Kök ruh Buluntu ile birleştirilerek karakterler daha da güçlü hale getirilmektedir.

Heyecanlı ve Kazançlı Etkinlikler

karanlik-isik-ciftlik-savunmasıi

Açılan yeni sistemle beraber klasik etkinlikler de hem yeni sunucuda hem de diğer sunucularda her zamanki saatlerinde  yer alıyor olacak. Örneğin oyun içinde her gün 20.40 - 20.55 saatleri arası Çiftlik Kuşatması etkinliği yer alıyor. Çiftlikte işler yolunda gitmiyor. Çiftlik sahiplerini hem mahsüllerine dadanan böceklerden hem de çiftliğe saldıran baş düşmanlardan kurtaracak birine ihtiyaçları var. Çiftliğin savunulmasına yardımcı olan kahramanlar tecrübe puanı ve birçok eşyaya sahip olma şansını yakalıyor. Yine her gün 11.30 - 12.00 ve 21.30 - 22.00 saatleri arasında Mantar Etkinliğine katılan oyuncular, irili ufaklı mantarların altındaki hazineleri toplayabiliyor. Fakat Mantar'ları koruyan gardiyanlara dikkat etmek lazım, aksi halde oyuncuların başı derde girebilir, hazine peşinde koşup avantaj sağlayayım derken hızınızı düşürecek ani kayıplar yaşayabilirler.

Zamanın düzenini gölge ordusuna karşı korumaya çalışan kahramanların hikayesi Karanlık Işık, her zaman olduğu gibi macera, aksiyon ve heyecan dolu dünyasıyla savaşçılarını bekliyor. Günün hemen her saatindeki etkinlikler, yeni sunucu açılışları, satış kampanyaları, pvp maçları, birlik savaşlarıyla zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceğiniz fantastik bir dünya hikayesi Karanlık Işık'ta vücut buluyor.

Kılıç ve büyü, cesaret ve inanç!

Eğer bunlar bende var diyorsan ey Kahraman, Karanlık Işık dünyası seni bekliyor!