Just Cause 3'ün Multiplayer Modu Yayınlandı

Just Cause 3'ün Multiplayer Modu Yayınlandı

Alman geliştirici Nanos, bir süredir Just Cause 3 için Multiplayer modu geliştirmekteydi. Just Cause 3 sadece tekli oyuncu moduna sahip olsa da oyunda multiplayer görmek isteyen geliştiricilerden birisi bu çalışmayı üstlendi ve bugün başarıyla sonuçlandırdı. İndirmeye sunulan modu nereden indirebileceğiniz ise haberimizin devamında.

Geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde çıkışını gerçekleştiren Just Cause 3, aksiyonu eğlence ile buluşturan başarılı yapımlardan birisi. Oyunun en büyük eksiği ise çoklu oyuncu desteğinin olmaması. Bu tarz eğlenceli ve aksiyonu bol olan bir oyunun çoklu oyuncu desteğinin olmaması oyuncuları da üzmüş olmalı ki The Nanos isimli gönüllü bir geliştirici bir süredir Just Cause 3 için çoklu oyuncu modu geliştiriyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Temmuz ayında bir oyuncunun gönüllü olarak çoklu oyuncu modunu geliştirmeye başladığı konusunda bilgiler paylaşılmıştı. 20 Aralık tarihinde beta süreci başlayan mod, testlerini de başarıyla tamamlamış ve çıkış tarihi için Şubat 2017 verilmişti ancak çalışmalar daha erken tamamlanarak mod bugün itibari ile yayınlandı.

Just Cause 3 Multiplayer

Nanos'un geliştirdiği bu modda yarış, ölüm maçı, skydiving, roleplaying, serbest dolaşma gibi bir çoğunu GTA V Online'dan tanıyacağınız seçenekler bulunuyor. Ayrıca Nanos'un geliştirdiği Multiplayer modunun bir diğer özelliği ise oyuncuların kendi modlarını oluşturabilecek olması. Nanos modu yayınladıktan sonra topluluk yöneticisinde şu açıklamayı yaptı:

"Umarız çoğunuz şu ana kadar Just Cause 3'ün Multiplayer'inden keyif alıyorsunuzdur. Bazı kişilerde modun çalışmadığını gördük ve şu anda bu sorunları araştırıyoruz. Kısa sürede sorunları çözecek bir güncelleme sunmayı umuyoruz. Lütfen sabırlı olun."