Just Cause 3'ün Multiplayer Betası Yarın Başlıyor

Just Cause 3'ün Multiplayer Betası Yarın Başlıyor

Avalanche Studios'un geliştiriciliğin üstlendiği Just Cause 3 için bir süredir Multiplayer söylentileri dönmekteydi. Gönüllü geliştiriciler tarafından geliştirilen modun betasının ne zaman başlayacağı belli oldu. Oyuncular yarın itibari ile betayı test edebilecek.

Geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde çıkışını gerçekleştiren Just Cause 3, aksiyonu eğlence ile buluşturan başarılı yapımlardan birisi. Oyunun en büyük eksiği ise çoklu oyuncu desteğinin olmaması. Bu tarz eğlenceli ve aksiyonu bol olan bir oyunun çoklu oyuncu desteğinin olmaması oyuncuları da üzmüş olmalı ki The Nanos isimli gönüllü bir geliştirici bir süredir Just Cause 3 için çoklu oyuncu modu geliştiriyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Temmuz ayında bir oyuncunun gönüllü olarak çoklu oyuncu modunu geliştirmeye başladığı konusunda bilgiler paylaşılmıştı. O günden beri mod hakkında pek bir bilgi verilmedi fakat yapımcının "Nanos JC3:MP" adı verdiği çoklu oyuncu modu resmi olarak oyunculara Şubat 2017'de sunulması bekleniyor. Bugün geliştiricinin yaptığı açıklama ile birlikte yarın başlayacak olan beta sürecinde oyunun çoklu oyuncu modunun sunucu dosyaları da bulunacak. Yani oyuncular kendi sunucularını hazırlayabileceği gibi, yeni oyun modları da yaratabilecek.

Son olarak, The Nanos beta sürecine girilmesi şerefine bir de duyuru ve tanıtım fragmanı yayınladı. Yayınlanan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.