Just Cause 3 ile gerçek bir ada sahibi olmak ister misiniz?

Just Cause 3 ile gerçek bir ada sahibi olmak ister misiniz?

Just Cause 3 oyununun yayımcılığını üstlenen Square Enix, Just Cause 3 oyunlarına gerçek bir ada sahibi olma fırsatını vaat ediyor.

Mad Max oyunununda geliştiricisi olan Avalanche Studios tarafından geliştirilen Just Cause serisinin üçüncü oyunu Just Cause 3, daha önce hiç görülmemiş bir kampanya ile birlikte geliyor. Just Cause serisinin dağıtımcılığını üstlenen Square Enix, Just Cause 3'ün satışlarını arttırmak adına ilginç bir kampanyanın altına imza attı.

Square Enix, daha önce görülmemiş bu kampanya ile oyunculara bir ada sahibi olmayı vaat ediyor. Fakat bu ada, Just Cause 3 oyununda sahip olacağınız bir ada değil. Gerçek anlamda üstüne ayaklarınızı basabileceğiniz bir ada olacak. Just Cause 3'ün Day 1 Edition sürümünü ön sipariş eden kullanıcıların katılabileceği bu kampanya sonucunda 1 oyuncu gerçek bir ada sahibi olacak.

Just Cause 3 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Just Cause 3'ün çıkış yapmasıyla başlayacak ve yaklaşık 90 gün boyunca devam edecek olan Win An Island etkinliği kapsamında, en çok Chaos Points (Kaos Puanı) elde eden oyuncular arasından seçilecek olan 1 oyuncu, gerçek bir adanın sahibi olacak. Sadece PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarının katılabileceği kampanya kapsamında hediye edilecek bu adanın konumu ise henüz belli değil. Kampanyanın ayrıntıları ile ilgiyi daha fazla bilgiyi edinebilirsiniz.

Just Cause 3, 1 Aralık 2015 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.