İptal Edilen The Flash Oyunundan Oynanış Videosu Paylaşıldı

İptal Edilen The Flash Oyunundan Oynanış Videosu Paylaşıldı

DC'nin süper kahraman oyunlarına fazlasıyla yöneldiği şu zamanlarda, eski iptal edilen oyunların yeniden geliştirileceği de konuşuluyordu. Daha önce başka bir firma tarafından geliştirilen fakat daha sonra iptal edilen The Flash oyununun konsept oyun içi videoları paylaşıldı.

Süper kahraman oyunları oyun piyasasında çok fazla tutunamasa da, ciddi anlamda sevenleri ve takipçileri bir hayli fazla. DC'de bu konuda sinema ve dizi sektörünün yanı sıra oyun sektörüne de kısmi atılımlar gerçekleştiriyor. Batman serisi gibi bu alanda başarılı yapımlar olsa da, özellikle bu tür oyunların sevenleri daha fazlasını görmek istiyor. İşte bu bağlamda, özellikle Flash severleri ilgilendiren bir yapım geliştiriliyordu. 2009 yılında geliştirmesi planlanan ve başlanan, geliştiriciliğini de Brash Entertainment'in üstlendiği The Flash isimli süper kahramanı konu edinen oyun, maddi destek bulunamadığından ötürü iptal edilmişti. Komşu şehirler Keystone City ve Central City'de geçecek olan oyun aynı zamanda açık dünya tabanlı olacaktı. Şehirlerin detayları, kahramanların çeşitliliği ve olay akışı bakımından o döneme göre çok önemli bir yapım olması bekleniyordu fakat firmanın iflas etmesi sonucu oyun bir nevi tarihe gömüldü.

Bugün ise DidYouKnowGaming isimli Youtube kanalı, kanal konseptinin doğrultusunda iptal edilen The Flash oyununun oynanış görüntülerini yayınladı. Videoda oyunda bulunan dövüş mekanikleri, şehrin detayları ve çevre tasarımları gözlemlenebiliyor. Ayrıca oyunun geliştirme döneminde bilgisi verilmemiş olsa da bu videoda oyunun ana karakterinin Wally West olduğu belirtiliyor. Fazla uzatmadan sizleri videoyla baş başa bırakalım. İyi seyirler.