Inner Chains, Trailer'iyle Birlikte Geldi!

Inner Chains, Trailer'iyle Birlikte Geldi!

Geçtiğimiz günlerde geliştirici Telepaths Tree ve yayıncı IMGN.PRO’nun sürrealist korku oyunu “Inner Chains”, PC için yayınlandı.

Inner Chains’i ilk duyuşunuz mu? Üzülmeyin. IMGN.PRO’nun oyun açıklamasına göz atmanız yeterli.

Bu dünyanın sakinlerinden biri olarak, kafanızın içi “Ruling Caste”nin öğretileri ile dolu. Tek bir amacınız var: “Last Hope” isimli efsanevi yere gitme ve bu hasta, bozulmuş, ölmekte olan gezegeni sonsuza kadar terk etmek. Yolculuğa, büyük bir hevesle başlıyorsunuz; ancak yakında, bu garip dünyada hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayacaksınız. Oyundaki rolünüzü öğrenmek için hayatta kalmak adına mücadele edecek, fauna ve florayla yüzleşecek, kendi zayıflıklarınızın üstesinden gelecek, çevrenizdekiler için uyanık kalacak ve  oyun dünyasının sırlarını keşfedeceksiniz. Hayatta kalmanız, dikkatli olmanıza, karar verme yeteneğinize, hızlı reflekslerinize, çevrenizi ve avantajlarınızı kullanmanıza bağlı.

Flora ve faunanın size saldırmak için beklediği tehlikeli bir orman, dağlardaki harabe ve mağaralar, “Ruling Caste” tarafından meydana getirilmiş sayısız dini mekan ve görkemli tapınaklar. Inner Chains’in sürrealist dünyasında bu mekanların hepsiyle karşı karşıya olacak ve benzersiz geçmişlerini öğrenerek kendinizi düşmana karşı olan nihai savaşınızda size yardımcı olacak bilgelikle donatacaksınız.

[embed]

Inner Chains’in Temel İçerikleri

  • Silahlar, kullanıcıları ve çevresel etmenler arasındaki etkileşim.
  • Fauna ve floranın en ufak bir hatanızı beklediği eşsiz bir biyomekanik dünya.
  • Çarpıcı ve gerçeküstü görsellik.
  • Ölümcül, zeki ve mücadeleci düşmanlar.
  • Kendine has hikayeleriyle birlikte alışılmadık mekanlar.
  • Fantastik müziklerle birlikte geliştirilmiş, yoğun ve mütevazi bir kaos atmosferi.
  • Oyuncuları olağandışı ve yaratıcı yollarla korku ile dolduracak olan gerilim öğeleri.
  • Heyecan ve aksiyonun, enteresan bir hikayeyle birleşimi.

Ayrıca, Inner Chains PlayStation 4 ve Xbox One için de önümüzdeki zamanlarda yayınlanacak; fakat yayınlanma tarihleri henüz netleşmiş ya da bu konuda herhangi bir ipucu verilmiş değil.

Inner Chains, 19.99 dolardan satışa sunulacak. Ayrıca oyun, Almanya, Birleşik Krallık, Rusya, İtalya, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'da perakende olarak satışa sunulacak. Buna ek olarak, eğer oyunu 25 Mayıs’tan önce Steam’dan satın alırsanız %10’luk bir indirime sahip olacaksınız.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

[gallery columns="2" td_select_gallery_slide="slide" ids="23352,23353,23354,23355,23356,23357,23358,23359"]