Infinite Warfare Listelerde İlk Sıraya Yerleşti!

Infinite Warfare Listelerde İlk Sıraya Yerleşti!

Infinity Ward ve Activision işbirliğiyle hayata geçirilen Call of Duty serisinin en yeni oyunu Infinite Warfare satış listelerinde bir numaraya yerleşmeyi başardı.

İlk tanıtım videosunun yayınlanmasından bu yana birçok eleştiriye maruz kalan Infinite Warfare, piyasaya sürülmesinin üzerinden yalnızca üç gün geçmesine rağmen satış listelerinde, diğer rakiplerini geride bırakarak, bir numaraya yerleşti. Oyuncuları bol aksiyonlu bir uzay macerasının içine sokan oyun, eleştirilere rağmen yine de iyi bir satış rakamına ulaşmış görünüyor.

Özel sürümünde oyunculara Modern Warfare Remastered oyununun da sunulduğu Infinite Warfare her ne kadar satış listelerinde bir numaraya oturmuş olsa da geçtiğimiz sene çıkan Black Ops III kadar satılmamış. En büyük rakibi Battlefield 1’i bile satış listesinde geride bırakmayı başaran yapımın satış rakamları, ilk hafta üzerinden değerlendirirsek, Black Ops III’e oranla yüzde 44’lük bir düşüşle karşı karşıya.

Çıkış yapmadan önce birçok eleştiriyle yüz yüze gelen Infinite Warfare, bu eleştiri duvarlarını yavaş yavaş kırıyor gibi gözüküyor. Zira oyun, Twitch, Youtube gibi sitelerde kendini yavaş yavaş göstermeye başlamış durumda ve oynayanlar oyunun o kadar da kötü olmadığını söylüyor. Hatta oyunun hikâye kısmının girişinin yine her zamanki gibi insanı etkileyecek bir şekilde hazırlandığını söylüyorlar. Oyunun sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız tıklayın.

Oyuncuları eğlenceli ve bol aksiyonlu bir uzay macerasının içine atan Call of Duty: Infinite Warfare; PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulmuş durumda.