Infinite Warfare'in Live Action Videosu Yayınlandı!

Infinite Warfare'in Live Action Videosu Yayınlandı!

Hikâyesinin yönünü ileri teknolojiye ve bilim kurgu unsurlarına çeviren Call of Duty serisinin yeni çıkacak oyunu Infinite Warfare’in live-action videosu yayınlandı.

Her sene çıkarmış olduğu serinin devam oyunlarına ait live-action videosu yayınlama geleneğini devam ettiren Activision, Infinite Warfare’in live-action videosunda ise olimpiyatlarda topladığı altın madalyalarla adından sıkça söz ettiren Michael Phelps ve oyuncu Danny McBride ile çalışmış. 2016 yılının oldukça sıkıcı geçtiği bahsiyle başlayan video karakterlerin uzaya çıkmaya karar vermesiyle hareketleniyor. Guns N’ Roses’ın Welcome to The Jungle şarkısının arka planda çaldığı videoda Danny McBride’ın savaş alanında Michael Phelps’e esprili bir dille "burası benim havuzum, su maymunu" dediği de gözlerden kaçmıyor.

Bilim-kurgu unsurlarını seri ilerledikçe gitgide arttıran Call of Duty, oyun dünyasının çoğunda tepkiyle karşılaşmış hatta Infinite Warfare’in tanıtım videosu Youtube’un en kötü videoları arasına girmişti. Birçok takipçisini bu tercihinden dolayı Battlefield’e kaptıran Call of Duty bakalım bundan sonraki oyunlarla seriye yeni bir bakış açısı getirip eski takipçilerini geri mi kazanacak yoksa kemik takipçilerine hitap etmeyi sürdürüp pastadaki payının küçülmesine razı mı gelecek?

Oyunun Playstation 4 özel sürümünü alarak Modern Warfare Remastered hikâyesine bir ay erken başlayabileceğiniz kampanyanın detaylarını da görebileceğiniz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Call of Duty Infinite Warfare4 Kasım tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.