Homefront: The Revolution'ın çıkış tarihi sızmış olabilir

Homefront: The Revolution'ın çıkış tarihi sızmış olabilir

Elden ele gezen Homefront: The Revolution için sona yaklaşılıyor. Oyunun çıkış tarihi ile ilgilide bir gelişme var, acaba çıkış tarihi yazan görsel doğrumu.

Her şey ABD'li perakendeci Target'in ön sipariş ile Homefront: The Revolution satın alanlara verdiği rezervasyon kartı ile ortaya çıktı. Eğer yolunuz Target'e düşerse Homefront: The Revolution'ın Xbox One ön sipariş kartında oyunun çıkış tarihini görebilirsiniz. Yolu düşmeyecekler ise aşağıdaki görselden görebilirler :)

homefront the revolution-çıkış-tarihi-sızıntısı

Görselden de net bir şekilde anlaşıldığı gibi Homefront: The Revolution'ın çıkış tarihi 17 Mayıs 2016 olarak görünüyor. Ortaya çıkan durum karşısında henüz Deep Silver'den bir açıklama gelmedi. Bu nedenle görselin doğru olup olmadığı da bilinmiyor.

Yılan hikayesine dönen yapım sürecinden sona oyun ile ilgili bir çıkış tarihinin ortaya çıkması bizi sevindirdi. Zira oyun ilk olarak THQ'ya bağlı olan Kaos Studios tarafından geliştirilmeye başlanmıştı ancak sorunlar yüzünden Crytek'e devredilmişti. Daha sonra ise Crytek maddi sorunlar nedeniyle oyunu Deep Silver'e satmıştı. Şu anda Dambuster Studios tarafından geliştirilen oyun umarız daha fazla ertelenmez ve ortada bir çıkış tarihi varken o tarihte raflardaki yerini alır. Ayrıca hatırlatalım oyun PC, Xbox One ve Playstation 4 için çıkış yapacak ve tüm bunlar için aynı çıkış tarihinin söz konusu olup olmadığı bilinmiyor.