Hitman'in İkinci Sezonu Resmi Olarak Onaylandı

Hitman'in İkinci Sezonu Resmi Olarak Onaylandı

IO Interactive'in geliştirdiği, Square Enix'in yayıncılığını üstlendiği Hitman'in ikinci sezonu resmi olarak onaylandı.

Geçmişten bugüne oyun piyasasının kemik yapımlarından olan Hitman serisi, sil baştan bir şekilde farklı bir konseptle ilk sezonuyla aramıza katılmıştı. Telltale Games'in yapımları gibi sezon sezon olarak geliştirmeyi uygun gören IO Interactive ekibi başlarda büyük eleştirilere maruz kalsa da oyunun başarısıyla bu eleştiriler olumlu yorumlara döndü. Kısa bir süre önce son bölümü ile sezon finali yapan Hitman'in ikinci sezonu için ise geliştirmelere çoktan başlanılmış.

Square Enix, serinin ilk sezonunu yayınlamadan önce en az üç sezonluk bir yapım olacağını zaten duyurmuştu. fakat daha sonra Hitman resmi Twitter hesabından yapılan duyuru ile oyunun ikinci sezonunun henüz onaylanmadığı açıklanmıştı. Resmiyet açısından bir duyuru veya görsel göremediğimiz ikinci sezon ile ilgili beklediğimiz haber ise bugün geldi. GamerGen'in IO Interactive ile gerçekleştirdiği röportajda geliştirici ekipten Hakan Abrak, oyunun ikinci sezonunun çalışmalarına başlandığını resmi olarak duyurdu. Ayrıca yeni sezonda yeni şehirler, yeni mekanlar ve ücretsiz içeriklerin olacağını da ekledi. Bunun dışında şimdilik detaylı bir bilgiye sahip değiliz. Hakan Abrak tarafından söylenenler bunlarla sınırlı fakat ilerleyen zamanlarda yeni açıklamalar ve bilgiler paylaşıldıkça ilk olarak buradan sizlere aktaracağız.


Hitman'in ilk sezonunda yer alan 6 bölüm şuanda PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında erişilebilir durumda. İlk sezonunun kutulu sürümü ise 31 Ocak 2017'de raflardaki yerini alacak.