Hitman'in 3.Bölümüne Ek Bonus Bölüm "Landslide" Duyuruldu!

Hitman'in 3.Bölümüne Ek Bonus Bölüm "Landslide" Duyuruldu!

IO Interactive'in geliştiriciliğini üstlendiği seri Hitman'in merakla beklenen 3.bölümüne ek olarak sunulacak olan bonus bölüm "Landslide" duyuruldu.

Alınan karar ile birlikte aynı Telltale Games yapımları gibi bölüm bölüm sunulması planlanan Hitman'in 3 bölümü sunulmuş ve oyuncuların tarafından oldukça beğenilmişti. Oyunun 3.bölümüne bonus olarak sunulacak yeni bölüm için beklemeye koyulan oyuncular çok yakında kavuşacaklar. Yeni gelen duyuruya göre Hitman'in bonus bölümü Landslide, 31 Ocak tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Yine aynı tarihte oyunun ilk sezonunun tamamına sahip olmak isteyenler için Hitman: The Complete First Season satışa sunulacak. Oyunun duyurusu gerçekleştirilen bonus bölümü Landslide, Sapienza'da geçecek. Marco Abiatti adındaki bir mafya babasının siyasete atılmak için planlar yaptığı Sapienza'da yapmamız gereken bu tehlikeli adamın belediye başkanı olmasını engellemek.

Bir tatil kasabasında geçen bu bölümden bir de tanıtım videosu yayınlandı. İlk 2 bölüm kadar keyif vereceğe benzeyen bu yeni bölümün tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.