Heroes of the Storm'a Yama ile Gelen Yenilikler

Heroes of the Storm'a Yama ile Gelen Yenilikler

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Blizzard’ın üstlendiği online savaş oyunu olan Heroes of the Storm’a büyük bir güncelleme geldi.

Savaşların 5vs5 olarak yapıldığı ve üç farklı oyun modunun bulunduğu Heroes of the Storm; oyunda bulunan kahramanların çizim ve yetenek çeşitliliği, oyunun harita tasarımı ve birçok konuda oyunculara oldukça güzel bir oyun atmosferi sağlıyor. Oyunculara sunulan bu ortamın geliştirilmesi amacıyla gelen güncelleme ile birlikte yeni kahraman, yeni oyun modu ve yeni şeyler eklendi.

Bugün gelen güncelleme ile oyuna eklenen kahraman Samuro oldu. Saldırdığında hareket hızı kazana kahraman gizliliğiyle ve kendi yansımalarını yaratarak düşmanı şaşırtmasıyla oyuna renk katacak gibi gözüküyor.

Oyuna eklenen mod ise adına Brawl Modu denilen mod oldu. Brawl Modu; Overwatch ve Hearthstone oyunlarında da mevcut olan, her hafta yeni kuralların geleceği (örneğin karakterlerin oynanış tarzı, haritalarda yapılan değişiklikler, eşyaların değiştirilmesi gibi) değişim modu gibi yapıldı ve oyuncuların beğenisini kazanacağı düşünülüyor.

Güncelleme ile birlikte oyuna gelen başka bir yenilik de Cadılar Bayramı konsepti oldu, ancak bu konsept şu an aktif değil. 25 Ekim ile 8 Kasım tarihleri arasında kullanılabilir hâle gelecek. Bu konseptte Deputy Valla ve Scarecrow Xul kostümleri oyuna dâhil edilecek.

Oyundaki iki karakterin de satın alış fiyatında indirime gidildi. Greymane 8,49 dolar veya 7000 altın karşılığında ve Rexxar da 6,49 dolar veya 4000 altın karşılığında alınabilecek.

Yukarıdaki yeniliklere ek olarak; oyunu bir arkadaşınızla beraber oynuyorsanız yüzde 25 XP bonusu kazanacaksınız. Takımlar Ligi’nde yüzde 50 XP bonusu kazanırken Kahraman Ligi’nde yüzde 25 XP ödülü kazanacaksınız. Her günün kazandığınız ilk maçında yüzde 50 XP bonusu ve altın kazanabileceksiniz. Buna Brawl modu dâhil, ancak Custom Games ve Training modları buna dahil değil.