Heavy Rain Türkçe Yama

Heavy Rain Türkçe Yama

Heavy Rain Türkçe Yama, 2010 yılında Quantic Dream tarafından geliştirilmiş bir aksiyon, drama ve macera oyunudur. Oyunda kurbanlarını boğmak için yağmur suyunu kullanan bir seri katilin gizemiyle ilgilenen dört kahraman yer alıyor.

Heavy Rain daha önce Metro Exodus ve Shadow of the Tomb Raider çevirileriyle karşımıza çıkan Anonymous çeviri grubu tarafından tamamlanmıştır. Grup, yaklaşık bir ay boyunca çalışarak çeviriyi tamamlamıştır. PS4’de çıkışından yaklaşık 9 yıl sonra Epic Games Store üzerinden PC versiyonu çıkan Heavy Rain, PC oyuncularına bu ikonik oyundan istifade etme, eşsiz bir maceraya dalma fırsatı vermiştir. Şimdi ise uzman ekibin yaptığı çeviri ile birlikte Türkçe oynama fırsatını yakalıyoruz.

Heavy Rain Hakkında

Heavy Rain oyununun tanıtım cümlesinde heyecan dolu psikolojik gerilimde dört farklı karakterle oynanacağı, bir sonraki adımın dikkatli seçilmesi gerektiği, verilecek her kararın dramatik sonuçları olacağı, dört günlük gizemle ve belirsizlikle birlikte sadece Origami Katili için aramaların başlayacağı, katilin de bu ismi suç mahallerine bırakmış olduğu kağıtlardan dolayı aldığı belirtiliyordu. Yine dört karakterden her birisinin kendi nedenleri olduğu, kendi yollarını takip ettikleri, onların eylemlerini yöneterek katilin kurbanlarına bir yenisini eklemeyi görev edineceğimizi, hikâyenin nasıl sona ereceğinin tamamen bize bağlı olduğu bilgilerine yer veriliyordu.

Heavy Rain Türkçe Yama İndirme Adresi

Heavy Rain Türkçe yama Anonymous’un duyuru sayfasından indirilebiliyor. İsterseniz oyunun ücretsiz demo versiyonunu Epic Store üzerinden indirerek deneyimleyebilirsiniz.